Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten nettó 255 ezer forintos havi keresettel már pénzes pasinak számítok?
Jesszusom de sok itt a hazudozó :)
Amikor a nagy Budai multi fejlesztő cégeknél is a pályakezdő diplomás mérnökök pár évvel ezelőtt 30-40-en jelentkeztek egy üres junior állásra és nettó 230 ezerért élet-halál harcot vívtak egymással. És csak a legjobbat vették fel.
Most ez az infláció miatt felment nettó 250-re, na bumm. De a verseny még nagyobb, mert mondom, manapság már egyáltalán nem keresnek embert Magyarországon szinte semmilyen munkakörbe.
De azért fórumon jó hazudozni, igaz? :)
Akkor agonizálj és élvezd.
De ismétlem: ennél még egy pedagógus is többet keres, pedig ők csak a garantált bémrinimumot kapják.
A kérdésed nem arra vonatkozott, hogy mennyire egyszerű elhelyezkedni vagy sem, hanem arra, hogy havi 255-el te pénzesnek minősülsz-e. És a válasz az, hogy nem.
Tavaly ennyi volt a meidánbér, azaz a pénzkeresők fele ennyit, vagy többet keresett.
Hiába nyomod a hülyeségeidet, egyszerűen nem igaz, amit mondasz.
Pályakezdőként bruttó 450-et kapok, és mivel csak 22 vagyok, illetve mert megfizetik a túlórát, előző hónapban 400-at kaptam készhez. Ja és hozzáteszem, nem BME-s mérnök, hanem egy közepes gazdasági karon végzett pénzügyes vagyok.
Nem nagy művészez ennyit keresni, csak az ember ne legyen ostoba, mint a föld, és legyen hajlandó dolgozni. Ennyi.
"manapság már egyáltalán nem keresnek embert Magyarországon szinte semmilyen munkakörbe."
😳😳😳
Éppen keresünk beszerzőt, GL.est, Pénzugyi IT.st, supportost, IICS, st, CS (Customer Services) AR.est, Creditest. Bér: brt 800. Végzettség le van szarva. Amit elvarnak: SAP tudás, excel (makrót is tudj (high level), brt 800 tól felfele, ahány nyelven beszélsz, (angol, német TÁRGYALÓKÉPES!!! ami persze ugye alap!! ) 100ast ugrik felfele...Így keresek 1.1M brt.ot) NINCS diplomám sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!