Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten nettó 255 ezer forintos havi keresettel már pénzes pasinak számítok?
9
Véletlenül van egy rakat BME-s imserősöm. :D Nettó 400 körül kezdtek mind, pedig sokan még csak nem is VIK-en, hanem KJK-n végeztek, ami egy lazább, kisebb presztizsű (persze még mindig nagyon jó) kar.
Szóval ne hazudozz.
12
Konkrétan tudom, hogy ennyit kerestek kezdőként. :D Az egyik a pasim, a másik a két bátyám volt.:D De kezdő pénzügyesként én is ennyit kapok, igaz, sokat is dolgozom.
Nyilván, ha valami szir-szar vállalatocskához mennek 6 órában, akkor ez lesz belőle, de ne beszélj f@szságokat, légy szíves. Főleg ne kétkezi munkásként, hiszen láthatóan halvány fingod nincs semmiről.
Kérdező én Üzemmérmök informatikus diplomával kapok pályakezdőként bruttó 600at(ez nettóban kb 400e) Budapesten.
És még csak nem is a BMEn végeztem hanem a pannon egyetemen te vmit nagyon rosszul csinálsz.
ha ilyen hirdetéseket szoktál csak látni, akkor nem jó helyen nézegeted
vagy nagyon csúnyán átvernek
3 év bölcsészkarral volt a kezdőfizum 320
A pedagógus feleségem többet keres nálad.:D Oké, csak 4ezerrel, de többet.
Vannak mérnök ismerőseim, ennél több volt a kezdőfizujuk már 5 évvel ezelőtt is.
De tökmindegy, igazából nem ez a kérdés.
A kérdésre a válasz:
Nem, nem kell attól tartanod, hogy a golddiggerek rádszállnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!