Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora hátrány, hogy 160 centi vagyok? 25/F
Eddig életemben egyetlen egy barátnőm volt de őt nem zavarta a magasságom. (Elszúrtam azt a kapcsolatot) Mióta újra ismerkedem azt érzem, hogy baromi nagy hátrány a magasságom, még a nálam alacsonyabb lányoknak is probléma ez, hogy csak ekkora vagyok. Amikor nem írtam ki tinderre addig voltak randik de elsőnél tovább sosem jutottam.
Szerintetek hol lenne érdemes ismerkednem?
"Közben meg amíg te dolgozol hogy eltartsd a gyereket, ő análba nyomatja magát a 20 centis faszú, 196 cm magas, kigyúrt fiatal pasikkal."
Mégis hol tudsz ilyet tapasztalni?:DD
Előtted csinálták? lemérted, hogy 196cm magas, és lemérted, hogy 20cm a farka? Azt is láttad pont, ahogy análoznak?
Ráadásul többször is, mert azt írtad, hogy a 30 év feletti nőknek ez kell, abból meg jó sok van:D
Ne foglalkozzál ezzel!
Mindenkinèl van nagyobb ès kissebb ember is!
Tudod bármekkorára is nösz mindíg azt mondják van egy nagyobb hal!
Mindenki nehezen talál számára megfelelő nőt. Csak ezt senki nem reklámozza.
Persze vannak kivètelek, de nem jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!