Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelekre valójába szüksége van a női nemnek meg a
társadalomnak?
Figyelt kérdés
Hiszen az incelekbe jó belerúgni, miközbe semmi rosszat nem csináltak. De lehet szegényeket box zsáknak használni, és az incelek gyalázásával kiadni a stresszt (meg a ronda nők esetében a frusztrációt, hogy nem alfahím chad reszelgeti őket). Plussz ugye bemagyarázhatják maguknak, hogy "oh, én nem vagyok szerencsétlen loser, az incelek azok!"
Nem lehet, hogy inkább hálásnak kellene lennetek, amiért léteznek incel mártírok?
Egy egészséges embernek nem kell boxzsák. Szedd már össze magad ahelyett hogy ilyeneken gondolkozol... Sosem értettem az inceleket. Annyi mindent lehet csinálni ezen a világon és ők panaszkodnak..
2023. ápr. 1. 09:09
3/11 anonim válasza:
Legtöbb ember le se szarjs, hogy a világon vagytok
2023. ápr. 1. 09:15
4/11 anonim válasza:
Mh...ez jó! Ronda nők! De teeee, te adonisz vagy! Megint az derult ki, hogy lehetne nőd, csak a kulso elvarasaid az egekben vannak
2023. ápr. 1. 09:15
5/11 anonim válasza:
Miért is kéne hálásnak lennem? Azért, hogy az egész életük az összes nő gyalázásáról szól? Van olyan hülye, aki ezért képes lenne hálát érezni? 🤔
2023. ápr. 1. 09:16
6/11 anonim válasza:
Nemtom, egy db incelt sem ismerek az eletben, az interneten meg mas dolgokkal toltom az idomet, nem incelek sertegetesevel, szoval ilyen szempontbol nem latom szukseguket. Ha hasznosnak akarod erezni magadat, inkabb keress valami ertelmes hobbit.
2023. ápr. 1. 09:20
7/11 anonim válasza:
"lehet szegényeket box zsáknak használni"
Meg bunbaknak hasznalni mindenfele politikai indittatasu bunugyekben, aztan evtizedekre bortonbezarni oket. Pl. Tanczos Gabor, romagyilkossagok, koruti robbantas stb.
38F incel
2023. ápr. 1. 09:43
8/11 anonim válasza:
Mindenkire szükség van
2023. ápr. 1. 10:40
9/11 anonim válasza:
Nézd, én akikkel kapcsolatban vagyok, azok a családom, barátaim meg a kollégáim. Amúgy se rugdosnék senkit semmiért, a magánéletükért, meg az adottságaikért se, a kollégáimról meg egészséges esetben nem tudom, hogy kivel miféle kapcsolataik vannak. Akikről te beszélhetsz, azok szerintem azok a rühes, gonoszkodó p*csák lehetnek, akik mindenkibe belekötnek, aki nem hajlandó pincsiként nyalni a talpukat, nem csak az incelekbe.
2023. ápr. 1. 11:03
10/11 anonim válasza:
Amíg az incelek nem kezdtek el fröcsögni itt az oldalon, a puszt alétezésükről sem tudtam. Azóta viszont sokkal szarabb az oldal minősége.
Szóval nem, a hőbörgő és gyűlölködő emberek nem teszik jobbá más emberek életét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!