Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszenek már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszenek már a felnőtt, pláne érett nők a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Elkeserítő, hogy minden harmadik kérdés itt is arról szól, pedofil vagyok-e ha nekem csak a 20-asok vagy annál fiatalabbak tetszenek. Azért nem értem mert soha ilyen jól nem néztek ki a 30-as, 40-es, 50-es sőt még a 60-as éveikben járó nők is nagyon adnak magukra most már. Nem úgy néznek ki a nők mint régen.
2023. márc. 31. 17:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
2%
Mert akkor a legszebbek!
2023. márc. 31. 17:23
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Mert nem tudják hogy addig lányok nem nők. És a nők élvezik igazán a szexet.

Azt hiszik a fejletlenebb gyereklányok a jók mindenre.

2023. márc. 31. 17:27
 3/17 anonim ***** válasza:
94%

Azért, mert ezek a lányok nyújtják azt, amire a "mai modern férfi" vágyik. Semmi kötöttség, csak szex, esetleg egy kis szórakozás. Megvezethető, naiv és tapasztalatlan. Beéri egy mekis hamburgerek, és le tudod nyűgözni azzal, hogy tudsz egyedül cigit, alkoholt, vagy kaparós sorsjegyet venni. A non plusz ultra, ha van jogsid meg valami szakadt Audid, ezzel le is nyomtad a csaj korosztályát anyagilag.

Egy érett nő már megállapodni akár, gyereket szeretne. A teste is ezt sugallja, hogy kész az anyaságra. Megnézi, hogy kivel, mire, mibe tud családot alapítani. Nem tudod lenyűgözni azzal, hogy egyáltalán van saját kereseted, és a szexben se olyan egyszerű neki megfelelni. Tudja, hogy mit akar, és mit nem. Párszor sikerült már átverni, tehát ismeri a trükköket, és ki is szúrjs, ha hülyíted. Vele nem olyan egyszerű, hogy ha szerelmes, akkor pincsikutya lesz, és engedi se99ből szájba, csak hogy ne szakíts vele, és mindent el lehet azzal kapálni, hogy ne hisztizzen, meg nem szereted a gold diggereket.

2023. márc. 31. 17:28
 4/17 anonim ***** válasza:
18%
A fèrfiaknak a szèp lányok/nők tetszenek, kortól függetlenül.
2023. márc. 31. 17:37
 5/17 anonim ***** válasza:
16%
°En szeretem a fiatal, finom, feszes hust, konnyebb iranyitani, kevesebb benne a kilometer, roviden ennyi.
 6/17 anonim ***** válasza:
8%
Addig jó, amíg reped mint a dinnye. Utána már....
 7/17 anonim ***** válasza:
63%
A leoontozok nem tudják hogy egy nő először gyerek aztán lány és aztán érik meg igazi nővé? Kivul belul is. Szexuálisan is.
2023. márc. 31. 17:40
 8/17 anonim ***** válasza:
77%
A kérdés azért nem jó, mert általánosít. Van akinek tetszik az 50-es nő is.
2023. márc. 31. 17:44
 9/17 anonim ***** válasza:
51%
Mert a vén kecske is megnyalná a sót.
2023. márc. 31. 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
72%
Én azért pontoztalak le #10, mert ocsmány a stílusod🤫
2023. márc. 31. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!