Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az intimitástól, mit csináljak?
Már elmúltam 20 éves. Vannak barátaim és szerintem nyitott ember vagyok, de nem egyből nyílok meg.
Viszont ha valaki intimebb kapcsolatot akar velem folytatni vagy úgy közeledik, flörtöl, bármi hasonló akkor nagyon kellemetlenül érzem magam,és minél hamarabb ki akarok lépni a szituációból.
Mit lehet ezellen tenni?
Semmilyen blokk nincsen, egyszerűen nem találtad meg azt, aki levesz a lábadról.
Engem bántalmaztak is a legelső, rövid kapcsolatomban, ezért főleg hátrányból indultam, és elég sokáig úgy véltem, nem leszek képes mással intim kapcsolatba kerülni, mert féltem a férfiaktól, a barátom mégis megtalálta hozzám az utat kitartással, határozottsággal, türelemmel, megértéssel...
Pedig volt néhány sírós percünk pl az első neki adott orálnál, úgy féltem, hogy megaláz.
Annyira megsajnáltalak.
De ugye már felszabadultan éled meg a szexualitást?
Legyetek nagyon boldogok a pároddal.
Kérdező én is azt gondolom, hogy még nem találtad meg azt a személyt, akit a bizalmadba tudsz fogadni és megélni a testi örömöket.
A kevés infó alapján én kötődési problémára tippelnék, aminek az alapját a szüleiddel való kapcsolatod határozza meg már csecsemőkortól kezdve.
Ha nem találtál még megfelelő pszichológust, akkor olvass el pár ilyen témájú könyvet szakpszichológusoktól (nem coachoktól), és hátha magadra ismersz valamelyik típus leírásában. Utána már könnyebb lesz legalább az irányt megtalálni, hogy merre tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!