Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Félek az intimitástól, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek az intimitástól, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már elmúltam 20 éves. Vannak barátaim és szerintem nyitott ember vagyok, de nem egyből nyílok meg.

Viszont ha valaki intimebb kapcsolatot akar velem folytatni vagy úgy közeledik, flörtöl, bármi hasonló akkor nagyon kellemetlenül érzem magam,és minél hamarabb ki akarok lépni a szituációból.

Mit lehet ezellen tenni?

2023. márc. 29. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%

Ez egy hosszú folyamat , félsz hogy elhagynak gondolom.

Jó dolog kívülről a visszajelzés , de az értéked érezned kell minimálisan belülről.

2023. márc. 29. 14:45
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Remélem nem lesz túl meglepő a válasz:

pszichológus.

2023. márc. 29. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
46%
Akkor legalább nekünk nyílj meg most annyira, hogy elárulod, fiú vagy-e, vagy lány, szűz vagy-e vagy sem, és hogy voltak-e korábbi rossz tapasztalataid intimitással, ami ugye a legérthetőbb oka lehet ilyesminek.
2023. márc. 29. 14:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, szűz, nem volt még soha semmilyen tapasztalatom, se rossz, se jó. Nem bántalmaztak.
2023. márc. 29. 15:00
 5/14 anonim ***** válasza:
58%

Pszichológus segíthet tényleg és persze te ezen a problémán. Minél többet engedsz közel valakit, annál jobban megszokod a közelségét.

Prax, prax és megint csak prax kérdése.

2023. márc. 29. 15:08
 6/14 A kérdező kommentje:
Voltam 2 pszichológusnál is. Nekem nem jött be.
2023. márc. 29. 15:12
 7/14 anonim ***** válasza:
54%

Pedig valami blokk van, vagy asszexuális, demiszexuális, esetleg aromantikus vagy.

Valami oka van, hogy tartasz az intimitástól.

2023. márc. 29. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:
56%

"ha valaki intimebb kapcsolatot akar velem folytatni ..."

Még nem találkoztál Vele, aki iránt vonzódsz. Ő nem lesz "valaki".

2023. márc. 29. 15:18
 9/14 A kérdező kommentje:

7.

Érzék szexuális vonzalmat és szerintem aromantikus se vagyok

2023. márc. 29. 15:27
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Akkor nem találkoztál eddig a hozzádvalóhoz mint írták.
2023. márc. 29. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!