Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nagyon hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Nagyon hiányzik az intimitás.

Figyelt kérdés
Másfél éve nem volt köztünk semmi. Terhesen romlott meg, leszámítva a terhességem elejét(ott néha még volt valami) leginkább az én kezdeményezésemre, kb 14-15. hét után viszont semmi. Elfogadtam neki, próbáltam máshogy örömöt okozni neki, de szinte kivétel nélkül mindig elutasított. Szülés után miután letelt a 6 hét egyáltalán nem láttam semmi arra utaló jelet, hogy szeretne szexelni, elutasított. Lassan négy éve szültem. Borzalmas ez így. Szerencsére szülés után 1 hónappal már nem látszott semmi. Azóta sem engedtem el magam, ő viszont nagyon….felszedett 20kg-t és leszámítva azt amikor dolgozni megy , egyáltalán nem ad magára. Hétvégenként folyton pizsamában van vagy melegítőben.
2022. szept. 4. 16:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi. Láthatóan sz*rik bele a kapcsolatotokba.
2022. szept. 4. 16:52
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Most a megcsalásra kérsz engedélyt vagy a válásra?
2022. szept. 4. 16:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Első körben megpróbálnék vele beszélni. Elmondanám az érzeseimet, megkérdezném, hogy miért nem kíván már. Ha mutat hajlandóságot arra, hogy változtat, adnék egy esélyt. Viszont ha nem, szakítanék. Nem szeretném egy ilyen kapcsolatban leélni az életemet.
2022. szept. 4. 16:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem hajlandó erről a témáról beszélni. Próbáltam már nem 1x sajnos.
2022. szept. 4. 16:58
 5/14 anonim ***** válasza:
57%
Nem lehet h már csak az anyát látja benned és nem a nőt?
2022. szept. 4. 17:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom… Nem tudom van e innen kiút , ez változhat e
2022. szept. 4. 17:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hajlandó róla beszélni sem, akkor a válásról beszélgess vele. Változtatni a jelenlegi helyzeten csak úgy tudnátok, ha ő is akarna, ezek szerint nem érdekli; a váláshoz nem kell közös akarat.
2022. szept. 4. 17:24
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez borzasztó lehet így átélni és nagyon sajnálom is… De így ha ő nem hajlandó változtatni a dolgokon és nem is hajlandó beszélni erről veled,akkor azt még megkérdezném a helyedben hogy valaki mással esetleg ezt meg beszéli vagy más utakon jár e? Mert nem hiszem el hogy 4 éve semmi intimitást nem mutat és nem is hajlandó ezzel törődni… Valami van a háttérben,ha nem is az amit írtam,akkor más de nagyon nem stimmel valami…..
2022. szept. 4. 17:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy ezt kell írnom, de döntened kell, hogy hogyan szeretnéd leélni az életed. A gyermeked apja nélkül, de esélyt adva egy új kapcsolatnak, vagy a pároddal, aki mellett nem érzed nőnek magad.

Ha esetleg a gyereked érdekeit nézed, gondolj bele, hogy neki mit egészséges látnia.

Nyilván ez ennél összetettebb, mint hogy pár mondatban tanácsot adjunk. Nem tudom hány éves vagy, én 26 éves nőként azt mondom neked, hogy ezt ilyen formában nem éri meg folytatni.

2022. szept. 4. 17:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Őszintén. Én sem tudom elhinni , hogy ne lett volna ezidő alatt legalább egy kalandja. Rákérdeztem már erre is, de azt mondta semmi. Mondjuk mi mást válaszolt volna…:(
2022. szept. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!