Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki nem házvezetőnőt keres maga mellé?

Figyelt kérdés
Biztos velem van a baj, de csak olyanokat vonzok be akik nem képesek ellátni magukat és barátnő helyett anyuka pótlékokat keresnek. Kicsit elegem van már ebből, nekem nincs szükségem nagyra nőtt gyerekekre akiket ki kell szolgálni…melyik az a korosztály ahol érdemes önálló férfiakat keresni?
2023. márc. 29. 12:05
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni, akkor nem kell válaszolni
2023. márc. 29. 13:53
 22/37 anonim ***** válasza:
94%

#9 Kár ilyen agresszívnak lenni, mert nem erre irányult a kérdező kérdése, amiket leírtál, az a te idióta, jogtalan feltételezésed. Aki ilyen hangnemben ír ide, annak akkor se főznék, ha amúgy akarnék!

Kérdező,

igen, nekem ilyen Vőlegényem van. Én nyíltan vállaltam mindig, hogy rühellek főzni, ki nem állhatom. A többi házimunkával semmi bajom, de főzni azt nem. De ő nem is konyhatündért meg kiszolgáló személyzetet keresett magának. Így ha főzni kell, azt együtt szoktuk, vagy egy gyors tepsiset összerakok Neki és viszont. Nyáron meg alig vagyunk otthon, elköltöm a SZÉP kártyámat az étteremben. A mosógép kimos, edény felhalmozva sosincs a mosogatóban, a lakás tiszta.

Speciális válasz neked, #9-es: qvajó vagyok az ágyban!

N

2023. márc. 29. 13:58
 23/37 A kérdező kommentje:
Jó ilyen pozitív történeteket olvasni, ad egy kis reményt :)
2023. márc. 29. 14:00
 24/37 anonim ***** válasza:
24%

#25 :-)

#24 voltam

2023. márc. 29. 14:03
 25/37 anonim ***** válasza:
22%
Természetesen. Én szexrabszolgát keresek. :D
2023. márc. 29. 15:00
 26/37 anonim ***** válasza:
8%
én dominát keresek
2023. márc. 29. 15:02
 27/37 anonim ***** válasza:
31%
Valami csak lehet benned, amivel ezeket bevonzod. Velem például nem kompatibilisek, az ilyen pasikák általában kígyót békát szoktak rám kiabálni, nemhogy párkapcsolati célpont legyek nekik. Persze, a szimpátia kölcsönös.
2023. márc. 29. 15:27
 28/37 anonim ***** válasza:
82%

Figyu, ne kösd korosztályhoz. Az én öcsém 30 évesen külön él, magát tartja el, számlákat fizeti, mos, főz, takarít, sportol, igényes magára s jól is keres.

Volt egy 38 éves vállalkozó ismim, külön él, mindig azért szedd föl könnyen befolyásolható csajokat h mosson, főzzön rá,kutyáját rendbetartsa, ha nem csinálja jöhet a következő... Anyu kezeli a számlák nagyját, viszi neki h fizesse be, pedig lenne rá ideje.Ráadásul magára annyira nem igényes, hadas, rendezetlen szakállal.

Szóval ne ítélj ilyen gyorsan. 🙂

2023. márc. 29. 15:37
 29/37 A kérdező kommentje:
Az tény, hogy szeretek gondoskodni másokról, amíg az nem elvárt és kölcsönös. De lehet hogy ezt túlzásba viszem és az elején nem tűnik fel, az ami később probléma.
2023. márc. 29. 16:11
 30/37 anonim ***** válasza:
22%
Én szubmisszív nőt keresek.
2023. márc. 29. 16:50
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!