Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi aki nem házvezetőnőt keres maga mellé?

Figyelt kérdés
Biztos velem van a baj, de csak olyanokat vonzok be akik nem képesek ellátni magukat és barátnő helyett anyuka pótlékokat keresnek. Kicsit elegem van már ebből, nekem nincs szükségem nagyra nőtt gyerekekre akiket ki kell szolgálni…melyik az a korosztály ahol érdemes önálló férfiakat keresni?
2023. márc. 29. 12:05
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem mennek ezek? Csak nem szeretném egyedül én elvégezni ezeket
2023. márc. 29. 12:27
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

En ilyen vagyok.

Magamra főzök, mosok, takarítok.

2023. márc. 29. 12:30
 13/37 anonim ***** válasza:
16%
Esetleg próbálj meg olyannal ismerkedni, aki csinálja ezeket és fel tudjátok osztani.
2023. márc. 29. 12:35
 14/37 A kérdező kommentje:

Wow, hogy erre még nem gondoltam………..😅

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat

2023. márc. 29. 12:36
 15/37 anonim ***** válasza:
9%
Én mindenben ellátom magam férfi létemre,és okulva a válásomból, nem körömreszelgető,önmegvalósító nőket keresek.
2023. márc. 29. 12:52
 16/37 anonim ***** válasza:
96%
#9 Te amúgy miről beszélsz?! Épp arról ír a kérdező, hogy egy rakat pasi képtelen ezeket megcsinálni és sokkal inkább keresnek pótanyát, semmint barátnőt. Nem arról van szó, hogy a kérdező ne tud megcsinálni b.sszus, de miért is kéne egyedül mindent neki?? Ő sem cseléd, egy kapcsolatban, ahol mindkét fél dolgozik teljesen ALAP, hogy megosztják a házimunkát is, elvégre nem csak egyedül a nő eszik, nem csak az ő ruháit kell mosni, nem csak ő csinálja a koszt a lakásba stb. Hihetetlen, hogy valakinek ezt tényleg külön magyarázni kell.
2023. márc. 29. 12:55
 17/37 anonim ***** válasza:
0%
Engem érdekelnél mint nőt. Írj ha akarsz.
2023. márc. 29. 13:05
 18/37 anonim ***** válasza:
3%

Én tudok takarítani.

Viszont egy odaadó perverz szeretőt keresnék, meg ha anyagilag segíteni is kell.

F40

2023. márc. 29. 13:29
 19/37 anonim ***** válasza:
91%
Honnan tudja, hogy olyannal ismerkedik?
2023. márc. 29. 13:48
 20/37 A kérdező kommentje:
Na ezaz, ha randin ilyeneket kérdezgetnék hogy takarítasz, főzöl, mosol e , akkor lehet ott is hagy 😄
2023. márc. 29. 13:49
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!