Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sorozatos kudarcok után hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni 34 évesen, hogy egyedül fogok maradni, sosem fogom megtalálni azt a pasit, akivel kompatibilisek vagyunk. Aki szimpatikus, jól elvagyunk, az nem tudja elfogadni, hogy nem szeretnék gyereket, ahogy férjhez menni sem, csak élettársi kapcsolatot. Aki szexuálisan vonz, abszolút a zsánerem, arról mindig kiderül, hogy belül üres, felszínes, hosszú távon nem elégítené ki a szükségleteimet szexen kívül. Akivel esetleg minden stimmelne, az nem él egészségesen, nem fontos neki, hogy naponta mozogjon, tápláló ételeket fogyasszon, káros szenvedélyektől mentes legyen (cigi, alkohol, kávé).
2023. márc. 28. 18:33
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
5%
Nem akarsz gyereket sem házasságot, minek is neked akkor pasi? Nehogy már neked álljon feljebb, hogy minden úgy legyen, ahogy szeretnéd. A kapcsolat a gyerekért van, inkább no gyerek, no pasit érdemelsz!
2023. márc. 28. 18:59
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
"A kapcsolat a gyerekért van" - na ne már.
2023. márc. 28. 19:01
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Úristen ekkora marhaságot rég olvastam itt, pedig van sokféle marhaság :D
2023. márc. 28. 19:02
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
11-es te melyik évszázadból maradtál itt?
2023. márc. 28. 19:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
11, hát ez tényleg nagyon nagy baromság volt:D
2023. márc. 28. 19:03
 16/31 anonim ***** válasza:

Más is van így Kérdező, mint te. A gyerekkérdés másnak sem elsődleges, van akinek a társkapcsolat a fontosabb, és inkább az legyen biztos.

Elég részletes a felsorolás. Itt keresel társat?

2023. márc. 28. 19:07
 17/31 anonim ***** válasza:
47%
34 évesen már ki kellene nőni az álomvilágból és következetes, célszerű döntéseket kellene hozni, nem a pillangókat kergetni, meg követelőzni.
2023. márc. 28. 19:09
 18/31 A kérdező kommentje:
Abszolút következetes vagyok, tudom, hogy nem érem be kevesebbel. Próbáltam, nem ment. Semmi olyat nem várok el, amit én ne tudnék nyújtani. Naponta főzök magamra, az összes házimunkát elvégzem, olyat is, amit a közvélekedés tipikus férfimunkának tart. Üzleti életben mozgok, tudok viselkedni, kommunikálni hivatalos eseményeken, társaságban ugyanakkor laza, vicces vagyok. A szex számomra nagyon fontos, szeretetteljes kapcsolatban hatalmas a libidóm. Anyagilag nem függök senkitől, nem várom el a jövendőbelitől sem, hogy anyagilag támogasson. Adok a megjelenésemre, a legtöbben jóval fiatalabbnak néznek a koromnál. Nem keresek itt senkit, csak megoldást a problémámra.
2023. márc. 28. 19:17
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Annál jobb tanács, hogy keress tovább, nem igen van.
2023. márc. 28. 19:19
 20/31 anonim ***** válasza:
94%

18, ettől függetlenül rugalmatlan vagy és a szőke herceget várod a fehér lovon.

Az, hogy az ideálodtól eltért az nem az igények lejjebb adását jelenti, hanem azt, hogy az elvárásaidat egy excel tábla helyett a valóságba ülteted.

NINCS tökéletes ember. Ezt jobb, ha most megtudod tőlem, ha eddig magadtól nem jöttél volna rá. És ez a kérdés rámutat, hogy te is igen messze állsz tőle. Akkor meg?:D de kérdezek jobbat: és akkor mi van?:D

De vegyük elő akkor azt, amin először megakadt a szemem: miért is fontos, hogy a leendő párod ne kávézzon?

2023. márc. 28. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!