Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feltűnt hogy a diplomás férfiak nem akarnsk kapcsolatot csak szexet?
Figyelt kérdés
2023. márc. 27. 08:46
11/30 anonim válasza:
Megyek szólok a férjemnek, hogy elbszta...
12/30 anonim válasza:
A szüleim diplomások. Anyukámnak 2 diplomája van, apám meg beiratkozott egy levelezős mesterképzésre tavaly.
Nem hinném, hogy véletlenül születtem volna, a szüleim házasok és több testvérem is van.
13/30 anonim válasza:
Én 35 éves diplomás mérnökként házas vagyok. Szóval haza is megyek és közlöm az asszonnyal, hogy válunk, mert nem teljesítem az elvárásokat, ha nem így teszek. :D
15/30 anonim válasza:
12. Azok mas idok voltak. A jelenlegi tarsadalom mar maskeppen mukodik.
16/30 anonim válasza:
Nem minden esetben van ez így. Azonban van, aki a karrierrel foglalkozik inkább, így csak ennyi fér neki bele.
17/30 anonim válasza:
Csak hogy megerősítsek pár tapasztalatot.
Akivel csak találkoztam diplomás férfival,csak szexet akartak,és irgalmatlan nagyképű a legtöbb.
Diplomás lány vagyok,gyermeket nem szeretnék,de társat majd igen. 24/l
18/30 anonim válasza:
#17 Ha csak ilyennel találkozol, akkor veled vannak bajok...
19/30 anonim válasza:
Manapság nagyon sokan akarnak csak szexet. Divat lett kalandozni. De ennek semmi köze a diplomához.
20/30 anonim válasza:
A munkamániás és metroszexuális diplomások akarnak inkább csak szexet akiknek nem fér kapcsolat a konditerem-ágy-munkahelyre kiterjedt életükbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!