Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra nyissak egy lány felé, aki korábban lerázott?
Nos az egész sztori ott kezdődik, hogy az egyik utcabeli nagymamával utaztam a buszon. Nagyon sokat beszélgettünk és szinte minden nap egy busszal mentünk haza. Az egyik nap elmesélte, hogy van egy unokája, aki velem egykorú, nézzek rá Facebookon. Másnap mondtam, hogy nagyon szép unokája van, lehet felveszem vele a kapcsolatot. Eltelt egy hét és mondtam a nagyinak, hogy akkor ráírok (nagyon sokat áradt már róla, hogy írjak neki). Ezzel kapcsolatban viszont azt hozta elő, hogy elvileg valakivel összejött. Erre válaszul mondtam, hogy akkor majd legközelebb, bár egy kicsit fájt. Eltelt 1 hónap majd a nagymama azzal fogadott, hogy nagyon jó hírei vannak, mert beszélt az unokájával. Elmesélte, hogy a fiú nem igazán az esete és szerinte nem lesz belőle semmi. Azt is elhozta neki, hogy megismerkedhetne velem stb. Megnézte a Facebook oldalamat majd azt mondta a nagyinak, hogy nyugodtan ráírhatok és majd privátban megbeszéljük a randit. Másnap rá is írtam, majd egy napra rá jött a hideg zuhany, ugyanis a lány visszaírt, hogy most van valaki más neki és nem igazán szeretne ismerkedni.
Telt múlt az idő, talán 2 hónap, amikor a nagyi elmondta, hogy kiderült, hogy a lánynak nem igazán jött be a fiú, de jó ide oda elmenni vele, mert jó a társasága. Válaszul elmondtam a nagyinak, hogy én már léptem, ha az unokája szeretne valamit, akkor tudja hol talál meg. Persze nem lett semmi ebből.
Most a napokban ismét beszélgettem a nagyival, aki Messengerren elmondta, hogy hol dolgozik az unokája, hogy már nincs kapcsolata stb. Szerinte nekem kellene újra lépnem.
És itt a kérdés.
Ti újra lépnétek egy olyan lány felé, aki korábban totál lerázott vagy úgymond "kioffolt"?
Jó azért nem kell rögtön kikúrt baltás gyilkosnak/őrült kukkolónak beállítani a kérdezőt, egyszerűen csak bizonytalan, és tapasztalatlan a srác.
Ezzel együtt a véleményem nekem is az, hogy teljesen felesleges újra próbálkozni. Nagymami jó szándékú akart lenni, de a vonzalom az nem győzködés és megbeszélés tárgya. Ha vonzódott volna hozzád a lány, akkor már régen járnátok. Nem kell ebbe többet beleképzelni, esetleg a nagyit meg lehet kérni, hogy ne b*szogassa ezzel az unokáját, főleg ne adjon ki neked róla olyan infókat (pl munkahely), amihez semmi közöd. Beszélgessetek inkább másról.
Ezek a kerítősdi helyzetek nagyon gázosok. Kínosan érzem magam már attól, hogy olvastam a történetet... ez nem jó előjel.
Viszont nyilván egy bepróbálkozás nem jelent semmit, legrosszabb esetben újra azt mondja, hogy „nem”. Tehát nincs veszíteni valód.
Mindenképp próbáld meg!
Ez nem bizonytalanság meg tapasztalatlanság, ez nem normális dolog. Ki is vehetjük belőle a romantikus részt, haverokat sem úgy talál az ember, hogy a nagyi látott valakit a buszon.
Fájt neki, hogy egy soha nem látott ember, egy idegen, összejött valaki mással.
13-as, te tényleg nem tudod elképzelni, hogy valaki attól még, hogy rosszul esik neki egy elutasítás pont ugyanannyira normális - vagy éppen bolond, nézőpont kérdése -, mint bárki ezen a bolygón? Mert ez attól még, hogy idegen, meg nem tud róla semmit ugyanúgy egy elutasítás, arra sem kapott esélyt, hogy kiderüljön, összeillenek-e. Ami hozzáteszem teljesen rendben van, ilyen az élet. Rengeteg elutasítást kap egy ember akár nap, mint nap. Ettől még eshet rosszul, annak ellenére, hogy elrendezed magadban, hogy "bumm, ilyen az élet".
Neki ez esett rosszul, másnak meg más a gyengéje, nyilván neked is van nem egy, nem kettő. Nekem is, a harmadiknak is.
Azt is meséld már el, hogy miben más az, hogy egy haverod mesél mittudomén az unokahúgáról, és próbál alkalmat teremteni neked arra, hogy találkozzatok és megismerhessétek egymást, vagy ugyanezt egy nagymama teszi?
"te tényleg nem tudod elképzelni, hogy valaki attól még, hogy rosszul esik neki egy elutasítás pont ugyanannyira normális - vagy éppen bolond, nézőpont kérdése -, mint bárki ezen a bolygón?"
Nem, nem tudom. Kötődési zavarok lehetnek talán, hogy belelát a semmibe valamit. Egy idegen facebookon "elutasította", mert nem is őt, nem is beszéltek soha, és ez neki fáj. Nekem ez nagyon nem normális dolog.
"Azt is meséld már el, hogy miben más az, hogy egy haverod mesél mittudomén az unokahúgáról, és próbál alkalmat teremteni neked arra, hogy találkozzatok és megismerhessétek egymást, vagy ugyanezt egy nagymama teszi?"
Semmiben nem más, akárki játszik kerítőt a másik nevében annak beleegyezése nélkül, az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!