Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra nyissak egy lány felé, aki korábban lerázott?
Nos az egész sztori ott kezdődik, hogy az egyik utcabeli nagymamával utaztam a buszon. Nagyon sokat beszélgettünk és szinte minden nap egy busszal mentünk haza. Az egyik nap elmesélte, hogy van egy unokája, aki velem egykorú, nézzek rá Facebookon. Másnap mondtam, hogy nagyon szép unokája van, lehet felveszem vele a kapcsolatot. Eltelt egy hét és mondtam a nagyinak, hogy akkor ráírok (nagyon sokat áradt már róla, hogy írjak neki). Ezzel kapcsolatban viszont azt hozta elő, hogy elvileg valakivel összejött. Erre válaszul mondtam, hogy akkor majd legközelebb, bár egy kicsit fájt. Eltelt 1 hónap majd a nagymama azzal fogadott, hogy nagyon jó hírei vannak, mert beszélt az unokájával. Elmesélte, hogy a fiú nem igazán az esete és szerinte nem lesz belőle semmi. Azt is elhozta neki, hogy megismerkedhetne velem stb. Megnézte a Facebook oldalamat majd azt mondta a nagyinak, hogy nyugodtan ráírhatok és majd privátban megbeszéljük a randit. Másnap rá is írtam, majd egy napra rá jött a hideg zuhany, ugyanis a lány visszaírt, hogy most van valaki más neki és nem igazán szeretne ismerkedni.
Telt múlt az idő, talán 2 hónap, amikor a nagyi elmondta, hogy kiderült, hogy a lánynak nem igazán jött be a fiú, de jó ide oda elmenni vele, mert jó a társasága. Válaszul elmondtam a nagyinak, hogy én már léptem, ha az unokája szeretne valamit, akkor tudja hol talál meg. Persze nem lett semmi ebből.
Most a napokban ismét beszélgettem a nagyival, aki Messengerren elmondta, hogy hol dolgozik az unokája, hogy már nincs kapcsolata stb. Szerinte nekem kellene újra lépnem.
És itt a kérdés.
Ti újra lépnétek egy olyan lány felé, aki korábban totál lerázott vagy úgymond "kioffolt"?
A nagymama minek avatkozik bele, hogy kivel ismerkedjen?
Egyáltalán láttad már élőben, vagy csak FB-n írtál neki?
Mi van?
"Erre válaszul mondtam, hogy akkor majd legközelebb, bár egy kicsit fájt."
Ez qrva beteg.
Ugye most csak trollkodsz? Ismerkedni akarsz egy lánnyal, akit látványosan hidegen hagy, hogy a világon vagy egyáltalán, mert a NAGYMAMÁJÁNAK az a véleménye, hogy összeillenétek?
A lány - azzal együtt, hogy nem akart udvariatlan lenni - elég világosan közölte veled, hogy NEM. Melyik részét nem értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!