Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek miért sajnáltatják magukat ahelyett hogy tennének valamit a kinézetük változtatására?
Edzés, divatosabb öltözködés, higénia és ápoltsággal ki lehet törni a helyzetükből, önsajnáltatással semmit nem fognak elérni.
Mikor fogják már végre megérteni hogy önsajnálattal nem mennek semmire?
Nem veszem el az életét senkinek, ha nem akar megerőszakolni. Ameddig békén vagyok hagyva, nem bántok senkit.
És nem érdekel, hogyan formáltok jogot a testemre, és szerintetek milyen széthasznált vagyok. Nem akarom, hogy hozzám nyúljon, akit nem akarok.
Ilyen rohadt nagy kérés?
És azt te honnan szeded, hogy rajtam ki ment vagy nem ment végig? :D
Elég gyanús, hogy szándékosan trollkodsz.
67
A megnyilvánulásaidból érzékelhető, hogy amellett, hogy egyértelműen aluliskolázott vagy, a partnereid száma is 3 számjegyű.
Nem talált egyik sem. :)
De amúgy akkor sem lenne joga senkinek akaratom ellenére közösülni velem, ha aluliskolázott lennék, és átment volna rajtam a fél falu.
"Nem akarom, hogy hozzám nyúljon, akit nem akarok.
Ilyen rohadt nagy kérés?"
Akkor tanulj meg normálisan választani és ne legyél úgy a jópasikkal mint egy súlyos drogos az anyaggal hogy akkor is azonnal térdepelsz is ha egy retek bunkó közben meg a rendes srácokat akik éjszakákon át érdeklődéssel hallgatnák vagy hallgatták az ostobaságaidat, bezzeg elküldöd a francba vagy ha leszólítanak az utcán akkor bunkó prosztó módjára elküldöd vagy akár levegőnek nézed mintha nem léteznének csak mert nem úgy néznek ki, nem olyannal születtek mint te azt elvárod.
Olyan nagy kérés? :)))
Majd ha ezt a kérést teljesíted akkor komolyan lehet venni a te kéréseidet is.
Így csak értelmetlen agresszió, mivel senki nem érti hogy ha már amúgy is lelketlenül széthasználtak, felszínes ember vagy, akkor miért ölnél embert azért mert még egy valaki bedugja neked oda, miért EKKORA probléma. Olyan mintha én azért megölném anyámat mert kinyitotta az ablakot a szellőzetlen lakásomban és ezzel beengedett egy legyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!