Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit bántok hogy nem tettetek meg régen/korábban társkeresésben?
Figyelt kérdés
pl. nem hívtátok el a nőt aki bejött, nem öltöztetek elég igényesen, későn jöttetek rá hogy mit is kerestek valójában az ellenzkező nemben ...2022. ápr. 18. 20:12
1/13 anonim válasza:
Lányként én azt sajnálom, hogy nem tudtam előbb túllépni a belémnevelt "legyél visszafogott, mosolyogj kedvesen, várj amíg valaki felfigyel rád és még véletlenül sem kezdeményezz" attitűdön, mert amióta elengedtem ezt a felfogást igazából nincsenek megbánásaim, abból az időből viszont, amíg ez volt bennem, abból vannak. Elszalasztott lehetőségek,amiket sajnálok.
2/13 anonim válasza:
20-25 között egy szerelmi csalódás miatt féltem a visszautasítástól ezért nem nagyon próbálkoztam senkinél.
Hülyeség volt, most is kapok visszautasításokat de nem vágnak a padlóhoz.
Túl érzékeny voltam, emiatt sok minden kimaradt.
3/13 anonim válasza:
Kb a 10-20 éves korom között az egészet. Most meg a 20-29 közöttit bánom.
29/F
4/13 anonim válasza:
Hogy nem plasztikaztattam es a pasik kiszolgalasa miatt hanyagoltam a karrieremet is. Ugyanugy szingli lennek mint most, de legalabb szep es gazdag.
6/13 anonim válasza:
Sokkal hamarabb kellett volna szakítanom több exemmel is (sőt, volt, akivel össze se kellett volna jönnöm, és ezt akkor is nagyon jól tudtam), helyettük inkább bulizni, kalandozni, kötetlenül ismerkedni.
7/13 anonim válasza:
Hamarabb túl kellett volna lendülnöm bizonyos embereken. Az emberek jönnek-mennek, ezt el kell fogadni, meg kell tanulni jól kezelni az elengedést. Másképp minden ember távozásával egy kis részed meghal.
8/13 anonim válasza:
A közép- és főiskolás éveimet "használhattam" volna erre is. Bár akkor sem voltam szép, a személyiségem sem volt megnyerő, szóval olyan nagy sikerem valószínűleg akkor sem lett volna, ha erőltetem a témát. De azóta (jó néhány éve) már eleve meg sem ismerek potenciális jelölteket - a semmiből garantált, hogy nem lesz semmi. Kis híján 31 évesen, 8 év apácaság után most épp egy 43 és egy 53 éves nős férfira ácsingózom - mert csak ők kerültek a látóterembe -, hogy hátha legalább az egyikkel összejön akár csak egyetlen alkalom... kb. az lenne az utóbbi szűk egy évtized fénypontja. És ez mérhetetlenül szánalmas.
9/13 anonim válasza:
Azt hogy nem kellett volna virágot vinnem első randira, mert elijesztettem vele egy kedves, intelligens és számomra gyönyörű lányt
10/13 anonim válasza:
nem használtam ki a fiatal korom adta lehetőségeket nők terén..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!