Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyarországon, a férfitöbblet hazájában érdemes még 30 év körüli férfiként nekilátni a társkeresésnek, vagy inkább tényleg ki kell menni külföldre?
Érdekes, Nyugaton senki nem érzi a férfitöbbletet, azért mert ott nincs. Valószínűleg azért, mert már fél Kelet-Európa fiatal női állománya kint van. Persze vannak férfi vendégmunkások is, de azok ahogy a nevükben is van, csak vendégmunkások, tehát nincsenek mindig ott.
Viszont Magyarországon nem csak az, hogy elment a fiatal nők fele Nyugati pasival Nyugatra, de a turisták 90%-a is férfi, ami Budapesten pl. nagyon megnyomorítja a magyar férfiak társkeresési esélyeit.
Érdemes még beszállni a nőkért való versenybe ebben az istenverte országban?
Őszintén?
Ebben az országban esélytelen. A nők felszínesek kegyetlenül, csak jóképű,izmos,pénzesekkel állnak szóba egyáltalán.
Amikor Hollandiába voltam, akkor volt először az, hogy egy fiatal nő emberszámba is vett, és mosolygott rám. Olyan kedves még soha nem volt velem nő, pedig szinte alig ismertük egymást, tesóm csoporttársa volt kint.
Érdekes hogy a 12es Hollandiát hozza példának hogy milyen jó Magyarországhoz képest. Külföldi fórumokon ehhez képest ugyanilyen férfitobbleten elmélkedo arcok arról írnak h Hollandiában az egyik legnehezebb ismerkedni mert a holland srácok 190cmnel indulnak, ráadásul az angol nyelvű egyetemi képzések miatt rengeteg a más nyugati külföldi, akik anyagilag szintén jól állnak és jól is néznek ki.
Ők pont azt írják hogy Magyarország, Lengyelország, Horvátország, Csehország stb mennyivel jobb mert a lányok szépek és jobbfejek mint pl Hollandiában/Nyugat Európában. Vicces hogy egy témában ennyire eltérő vélemények vannak és mindegyik a sajátját mondja igazságnak.
15.
Tudod mi a legnagyobb különbség külföldi és az itthoniak között? Itt Budapesten is jöttek hollandok hozzánk, sokat dumáltam velük. Srácokkal és csajokkal is.
Százszor nyitottabbak, és még ha nem is akarnak tőled semmit, akkor is jót beszélgettetek és jóízűen gondolsz vissza rá.
Itthon meg nyomoréknak néznek, elküldenek melegebb éghajlatra, vagy szimplán szóba sem állnak veled az emberek. Pedig szimpla tök alap beszélgetésről van szó, semmit nem is akartam tőlük, csak beszélgetni.
Ráadásul nem bunkón, hanem értelmesen kommunikálva mentem oda, nem is volt semmi amibe beleköthettek volna.
"ráadásul az angol nyelvű egyetemi képzések miatt rengeteg a más nyugati külföldi, akik anyagilag szintén jól állnak és jól is néznek ki"
Es rengeteg emiatt a thai/indonez/filipino csaj is, ezt elfelejtetted :)
38F incel
38F ha jól emlékszem 10szer voltam Groningenben vagy 4szer Amszterdamban és egy-ket kisebb településen is. Elég sok egyetemistával tudtam találkozni, beszélgetni laktam koleszban, olcsónak számító helyeken stb, de nem tűnt úgy hogy olyan marha sok indonéz csaj meg filippina lenne. Olyat főleg nem hallottam h kint emberek erre építenék a parkeresest.
De mind1 biztos hülye vagyok, tudom h te sokat szoktál írni geomaxxingrol. Hajrá, lehet abban van a jövő...
Ezt én is észre vettem, Hollandiában többször voltam már Fesztiválokon, és valahogy sokkal barátságosabbak voltak az emberek mint idehaza.
" egy fiatal nő emberszámba is vett, és mosolygott rám. "
1. csak udvarisa volt, nem akart tőled semmit
2. azért volt udvarias, mert még nem tudta, hogy ha kedves, akkor utána le lesz hordva a sárga földig, hogy micsoda rbanc, hogy hiteget és valszeg nem hallott róla, hogy európában a magyar férfiak a leghímsovinszátábbak 1-2 tőlünk is keletibb országot lszámítva, és valszeg azt sem tudta, ha netán meghívod egy kávéra és nem dug veled, akkor pénéhes rbanc lesz.
Szóval naívan feltételezte, hogy olyan vagy, mint a holland férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!