Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor látják be végre az átlag nők,hogy egyszerűen túl anyagiasak és emiatt van most már nagyon sok magányos férfi?
Hihetetlen h az olyan dolgok mint:
-havi nettó 500
-audi a6
-budapesti 3 szobás lakás
régen nagyon jó anyagi státuszra utaltak egy nő szemében de most már csak átlagosnak számít szerintük. Tudom,hogy infláció van de akkor is..
40
Nyilvan nem vagyok ennyi kg. Csak empatiárol pofazol, mikozben benned nincs. Azt elvárnad, hogy feled empatikisak legyenek a nok, es dugjanak veled, de te nem lennel az? Hát igen., a hires incel kettosmerce
40
Na... Ugyanezt mondjuk mi is. Ne picsigjatok, hanem tegyetek a céljaitokért.
Én nem pofáztam semmiről! Ez az eső válaszom!
Nem! Nem várom el! Képzeld.
És nő vagyok, de nem baj😅.
Tudod mindenki azt vár el amit akar...aztán vagy lesz vagy nem. Alám se rakott soha senki semmit. Tudom milyenek az emberek...ép ezért a nyavalyás helyett teszek magamért. Nem csak sajnálom magam meg szidok mindent is.
És a fő kérdésre válaszolva, már leírták többen is hogy rengeteg átlag csorobb Janinak is van nője. Érdekes mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!