Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szorongó nő vagyok, kellhetek így férfinek?
Figyelt kérdés
Nem volt még kapcsolatom.2023. márc. 25. 17:42
11/18 anonim válasza:
A szorongas nem egyenlo a felelemmel, csak mondom.
12/18 anonim válasza:
Én is szorongó vagyok, ezért ha számomra fontos emberrel beszélek kifejezetten ügyelek arra, hogy önmagam adjam, és ne kezdjek el kapkodni, meg össze-vissza beszélni, próbálom direkt lelassítani magam. Nekem ez így bevált. Utána persze nincs garancia, hogy működik a kapcsolat, mivel a szorongásom miatt kontrollmániás vagyok, és nem szeretem ha a pasi ezt tiszteletben tartja, sőt támogatja.
13/18 anonim válasza:
Eléggé egyén- és/vagy szorongásfüggő. Én is szorongós vagyok, lassan egy éve járok terápiára. Senki nem mondaná meg szerintem rólam kívülről. Volt több kapcsolatom, az elején mindig azt mondták, hogy persze támogatnak, nem gond. Aztán azért ez a hozzáállás idővel megváltozik. De párom már lassan 7 éve kitart. Ne add fel, te is megtalálhatod a párod, aki elfogad így.
14/18 anonim válasza:
Persze hogy a szorongas nem egyenlő a félelemmel. De a gyávasággal sem!
Én tudom, meg azt is mi az a pánikbetegség. Hidd el én sem kibicelek. Segíteni szeretnék.
16/18 Ghgj válasza:
Magad, akkor olyat fogsz találni, aki megadja neked ezt az érzést hatványozottan.
17/18 anonim válasza:
Igen, lehetséges. Érdemes valóban kezdeni valamit a szorongással, pszichológus segítség kérése, ezáltal csoportterápia, és ott is tudnak kialakulni kapcsolatok.
18/18 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező?
Ha azt mondom tudok segíteni a lelked gyógyulásában, ahhoz mit szólsz?
Átvihetlek a vidám oldalra, ott a szorongás is enyhébb lenne. Sokkal enyhébb 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!