Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szorongó nő vagyok, kellhetek így férfinek?
Az egyes jól mondja. Én kiegészíteném annyival, hogy nyitottnak és őszintének kell lenni. Nem szabad mindig a számítógép mögött tespedni, bizony ha randira hív és tetszik a fiú akkor menj!
Ha nem tetszik akkor köszönj el tőle hamar. Szánalom-barát státusz senkinek sem jó.
Ha mondjuk azt mondja beszéljetek telefonon akkor arra is bátran lehet igent mondani. Ez tipikusan általam preferált kommunikációs csatorna, ezért említettem meg ezt is
Ha az esélyt sem adod meg nekik akkor nem is tudnak kezdeményezni.
Van az a fajta nő aki mindenféle közeledésre gyanakvással gondol, és úgy néz a pasikra mint a véres rongyra.
Ha van kedved privátban beszélgetni akkor írsz.
#5 a szorongás gyakran nem egy dolog miatt van.
Hiába tudja valaki, hogy az ami miatt szorong nem valós akkor sem tudja megszüntetni.
Terápia és/vagy gyógyszeres kezelés segíthet.
2-es: Aki nagyon szorong, az nem lesz nyitott meg bátor, max. kivételes helyzetekben, vagy sok idő elteltével xy társaságban. Akkor is, ha nem kimondottan emberek miatt szorong.
Kérdező, ha vki meglát benned bőven értékeket, és megismer jobban, akkor lehet esély. De mindenekelőtt ajánlatos lenne kezeltetned magad! Ilyen állapotoknál nem csak az ismerkedés, kapcsolat hiánya a baj, hanem kb. rámegy az egész életed.
8-as, nem értünk egyet.
Egy szorongó -sőt neurotikus- is lehet bátor. Nem az a bátor aki semmitől nem fél. Ezt úgy hívják hogy vakmerő.
Bátor az, aki a félelmei ellenére is hajlandó magán erőt venni, és cselekedni.
A 2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!