Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatra semmiképpen. Egy buta nőnél kevés rosszabb dolog van.
És természetesen nem kell hozzá konkrét végzettség. Annyiról van szó, hogy a saját szinted alá nem érdemes menni intellektusban.
F29
Szerintem az összehasonnlítási alap mindig önmagunk kell legyen.
Mm érted, egy X szinten lévőnek pont megfelelő az X szinten lévő másik ember. Nem érzi butának, hiszen hasonló szinten vna mint ő maga, és nem frusztrálja a másik többlettudása sem, hisz nincs neki.
Persze ha a másik fél többet tud (X+1) akkor sem feltétlen frusztál minket, lehetünk büszkék a párunk eszére, de azért gyakran megjelenik egy valamiféle kisebbségi komplexus. Nomeg ez azt jelenti, hogy a párunk szemszögéből nézve mi butábbak vagyunk, ami őt helyezi ebbe a konfliktushelyzetbe.
És teljesen mindegy, hogy X 8 általánost, érettségit vagy doktori szintet jelent.
Bár teszem hozzá elég valószínű, hogy diplomás fokozatnál már kevésbé számít, hogy az egyik BA vagy MA, esetleg PhD szinten van, a fő szempont talán az alacsony, a közép és a magas kvalitás.
De persze nem a konkrét végzettség a lényeg, hanem a szint.
Erről a kérdésről a tesóm villan be egyből.. csak és kizárólag üregi nyúl intellektusú lányokat céloz meg, de tényleg a hardcore bugyuta fajtából. Eddig négyet mutatott be a családnak, egyikükkel évekig tartott a dolog, rendesen küzdöttünk minden családi ebédnél az helyzettel. Anyámékkal sírvaröhögős szállóigéink lettek a lány aranyköpéseiből. Ha valaki látott már egy részt is az Észbontókból a Viasaton, na pont úgy kell elképzelni.
Egyszer rákérdeztem nála, hogy ezt így hogy meg miért, azt találta mondani, hogy ezek a lányok "felnéznek rá és ez olyan cuki". Erre nem tudtam mit mondani, mert wat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!