Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mármint, hogy érdemes-e egy értelmi színvonalad alatti partnert választani?
Semmiképpen.
Nekem az egyik legfontosabb párkapcsolatban a magasabb értelmi szint. Szexpartner esetén még elmegy, de azért dugópajti se Mónika Show-ba illő szereplő legyen.
A 3-assal viszont nem értek egyet, az iskolai végzettség nem mindig tükrözi az értelmi képességeket.
Ha ez számodra kérdés, akkor te sem lehetsz a legélesebb penge a fiókban.
:)
Szerintem az értelmi színvonal fontos, hogy kb. egyezzen, hogy tudjatok kommunikálni, hogy megértsétek egymást stb. különben hamar megunod, frusztrálhat mindkettőtöknek, hogy intellektuálisan nem tudtok kapcsolódni.
Ami kevésbé számít, az iskolai végzettség. Lehet, valaki egyetemi végzettséggel nagyon hülye, és érettségivel is nagyon intelligens.
Én hajlandó vagyok abban alább adni, viszont az hogy tudjunk kommunikálni, érzelmi intelligencia ettől függetlenül fontos.
Pl VV Merci(a celeb vagyok alapján) szerintem ilyen aranyos lány, jó persze az ő intelligenciájánál azért több kell, de ő valami ilyesmi személyiségű, hogy elég alacsony az értelmi szint, de mégsem ellenszenves
Ha valamiből nem engedek, az az intelligencia (és a humor).
Nekem érthetetlen, hogy van ismerősöm, aki direkt butább csajokra utazik, hogy "egyszerűbb" legyen a kapcsolat (értsd ő irányíthasson).
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!