Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, mikor és miért alakult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, mikor és miért alakult ki ez a férfiak magassága 180-nál kezdődik dolog itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Én 55 éves vagyok és az életben nem volt ez ügy csak mostanában van ekkora hiszti mind női mind férfi részről. És külföldön nincs erről problémázás, a sztárvilágból sem eredhet hisz nagyon sok az alacsonyabb pasi a szórakoztató/filmipar mind hemzseg tőlük. Akkor mi itt Magyarországon mitől tettük ezt ekkora üggyé?
2023. márc. 21. 18:51
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

"Csajokat úgy is a pénz meg a külsőségek érdeklik,"

Nem, de aki minimálbéres, tanulatlan és/vagy nem vonz fizikailag, az eleve kiesik. Nyugi. Ezt az első "kört" rengetegen teljesítik, a belső miatt szoktak elhullani inkább.

2023. márc. 22. 12:13
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"És külföldön nincs erről problémázás"

[link]

38F incel

2023. márc. 22. 14:45
 33/37 anonim ***** válasza:
2023. márc. 22. 14:50
 34/37 A kérdező kommentje:
Szerintem meg van a megfejtés. A netes társkeresés okozza. Régen személyes ismerkedés alkalmával mindig egy összeképet láttál amit nem kezdett el elemezgetni senki, haj, szemszín, magasság, súly, stb. Viszont netes ismerkedésnél egy adatlapot látsz első benyomásra ezekkel a dolgokkal. Szerintem emiatt lett ekkora szám, hogy mekkora magas legyen egy férfi. Más oka nem is lehet hisz átlagosan a férfiak mindig is magasabbak a nőknél tehát a partnerek jól fognak kinézni ebből a szempontból. Kizárólag a nagyon magas nők problémája (lenne) ez a netes társkeresők nélkül a mai napig.
2023. márc. 22. 15:34
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

34

Sajnos tévedsz... Múltkor megnéztem egy videót, csak úgy, a fb dobta fel. Egy (amerikai) srác kérdezett nőket arról, hogy vele összejönnének-e, legtöbben azt mondták, hogy nem, mert nem elég magas. A srác egyébként magasabb volt a megkérdezett nőknél...

N

2023. márc. 22. 17:09
 36/37 anonim ***** válasza:
#35 És? Azok a férfiak, akik szintén válogathatnak meg nem jönnének össze olyan nővel, aki valami miatt nekik nem tetszik eléggé.Pl túl kicsi/nagy a melle/feneke, túl sovány/kövér, túl csúnya, stb.Ilyen az élet.
2023. márc. 22. 17:13
 37/37 A kérdező kommentje:
35. Igen ezt értem, de én arra gondolok ez miért alakult ki egyáltalán. Erre írtam, hogy a netes társkeresés és ez most már valóban sok nőnek úgy beleette magát a tudatába, hogy személyesen is méricskéli a magasságot.
2023. márc. 22. 17:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!