Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan, mikor és miért alakult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan, mikor és miért alakult ki ez a férfiak magassága 180-nál kezdődik dolog itt Magyarországon?

Figyelt kérdés
Én 55 éves vagyok és az életben nem volt ez ügy csak mostanában van ekkora hiszti mind női mind férfi részről. És külföldön nincs erről problémázás, a sztárvilágból sem eredhet hisz nagyon sok az alacsonyabb pasi a szórakoztató/filmipar mind hemzseg tőlük. Akkor mi itt Magyarországon mitől tettük ezt ekkora üggyé?
2023. márc. 21. 18:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Hollandiaba se menjetek fiuk :-)
2023. márc. 21. 23:14
 22/37 anonim ***** válasza:

Az emberiség átlagmagassága az elmúlt 100 évben iszonyatos mértékben nőtt. Ennek azért elég sok oka van, többek között a jobb életkörülmények, a megfelelő táplálkozás, jobb orvosi ellátás, a tény, hogy már a legtöbb embernek nem kell kemény fizikai munkát végeznie, ráadásul nem fiatal korban stb.

Szóval ez mindig is fontos volt. A magasság egy nagyon jó indikátor arra, hogy megfelelő a génállomány és alapból is vonzó a nők számára a magas férfi.

2023. márc. 22. 09:23
 23/37 anonim ***** válasza:
76%
Amugy vannak tanulmanyok, amik szerint a magas emberek a munka vilagaban is sikeresebbek, hamarabb kapnak vezetoi kinevezest. Tehat osztonosen is feltetelezheto, hogy egy magas ffi sikeresebb lesz az eletben. Nem mindig van igy persze, de a vonzalmat a tudatalatti iranyitja.
2023. márc. 22. 09:33
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

Az az igazság, hogy a netes keresgélés egy zsákutca. Mert az adatok vannak előtérben és nem az ember.

Pl. személyesen nem érdekelnének alapból azok a dolgok, amiket megkeresek egy társkeresőn. Meg, ha odajönne valaki és látom az alkatát, magasságát, nem fogom megkérdezni, nem számít.

Ennek ellenére neten ezek alapján próbál elképzelni valamit az ember, mert sok esetben kép sincs. Illetve nagyon gyakori, hogy a pasik 5-10 centivel többnek hiszik magukat. Sokszor nem is gondolom, hogy direkt, tényleg ezt hiszik.

Én 171 magas nő vagyok és találkoztam már 176 centis pasival, 183 centissel, de valahogy élőben senki sem volt magasabb nálam.

Sőt, sokan engem kezdenek el vádolni, hogy rosszul mértem és több vagyok. Párszor méredzkedtem már életemben és mindig ugyanazt mutatta a centi, szóval kétlem, hogy velem van a gond.

Tehát, 180, mert nem akarok tuskó lenni, mert legszívesebben 190-et ínék ki, viszont tudom, hogy úgyis lejön 10 centi, tehát ennél kevesebbet nem fogok kérni. :D

2023. márc. 22. 11:29
 25/37 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó, ugyanígy vagyok ezzel. Találkoztam már pasival, aki 181-nek mondta magát és én tuti ugyanakkorának láttam, mint saját magamat. Van egy 180 centis barátnőm, ő valóban érezhetően magasabb, mint én (168 vagyok). Szóval az a baj, hogy szerintem nem mondanak igazat a magasságban. Csak mi értelme? Élőben úgyis kiderül.
2023. márc. 22. 11:33
 26/37 anonim ***** válasza:
Én is találkoztam egy olyan pasical, aki 176-nak mondta magát, én vagyok 169, de gondoltam, ha minden más oké, akkor nem zavar. Viszont élőben szószerint le kellett rá néznem, pedig nem voltam magassarkúban.
2023. márc. 22. 11:57
 27/37 anonim ***** válasza:
21%

"Mert az adatok vannak előtérben és nem az ember."

Mert nem az a fontos? Csajokat úgy is a pénz meg a külsőségek érdeklik, ott legalább le van írva, könnyebben megy minden.

2023. márc. 22. 12:09
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fogalmam sincs. Én 180 cm magas vagyok és mióta ez a magasság téma elharapózott a gyakorin, azóta sasszemekkel járok az utcán, megnézem, hogy hány alacsonyabb és hány magasabb pasit látok. Minden alkalommal lényegesen több alacsonyabbat látok, mint magasabbat. Sokszor van, hogy egy fejjel alacsonyabbak nálam, pl. ha a zebránál várunk és többen vagyunk, simán átnézek a fejük fölött. Az életkoruk mondjuk vegyes.

N

2023. márc. 22. 12:10
 29/37 anonim ***** válasza:
Magyarország nem erős magas férfiakban. Ha jól tudom, 177 az átlagmagasság.
2023. márc. 22. 12:11
 30/37 anonim ***** válasza:

29

176 cm volt pár éve. (A női 164.)

2023. márc. 22. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!