Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mièrt utálom az összes létező...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mièrt utálom az összes létező pasit?

Figyelt kérdés
Úgy èrzem hogy az alattvalójuk vagyunk . Szolgának tekintenek minket , irányítani akarnak ès parancsolni . De nèlkülünk nem lennènek . Azt hiszik ők mindent megtehetnek

2023. márc. 19. 19:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%
Mindenki maga dönti el sajat magát hova teszi le, lábtörlőnek e vagy nem. Sok nő is ilyen.
2023. márc. 19. 20:26
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Törlik ezek mindenkiét. A "miért utálom az összes létező nő" kérdést már törölték. Ezt még nem. De a kommenteket meg folyamatosan. Gondolom látjátok az emailemet srácok. Írjatok már rám és magyarázzátok el miért jó ezt csinálni. Vagy adjatok egy elérhetőséget aztán vitázzunk egyet.
2023. márc. 19. 20:31
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Édes istenem, most megcsókolom a feleségem kezét, holnap meg veszek neki valamit ajándékba😂. De jól nősültem, haaaajh.....
2023. márc. 19. 20:35
 14/21 Hans Pötterman ***** válasza:
78%
Mert mentális problémáid vannak
2023. márc. 19. 20:58
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

Dehogy utálod a férfiakat. Sőt.

Tudnod kell, hogy rajtad is múlik, hogy a férfiak hogyan viszonyulnak hozzád.

Válogasd meg, hogy kivel teremtesz kapcsolatot.

A te viselkedéseden is múlik, hogy veled hogy cmviselkednek, tisztelnek-e, vagy sem.

2023. márc. 19. 20:59
 16/21 anonim ***** válasza:
60%
Hát sokkal több a Gyk-n a hímsoviniszta nőgyűlölő, mint a férfigyűlölő és sokkal aktívabbak is. Minden áldott nap telesírják a gyk-t, női oldalról a töredékét se látni ennek a jelenségnek.
2023. márc. 19. 21:00
 17/21 anonim ***** válasza:
65%
Aki cseléd módra viselkedik, azzal cselédként bánnak kortól, nemtől függetlenül.
2023. márc. 19. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
71%

Az exed egy himsoviniszta, narcisztikus, vagy szociopata barom volt. De ez nem jelenti azt hogy mind ilyen. Sokat olvastam már ilyenektől szabadult, vagy szabadulni nem tudó nőktől, te azokhoz képest nagyon kicsivel megúsztad.

Arra jó volt hogy legközelebb tudd mire figyelj.

De nem kötelező párkapcsolatban lenned, vagy ha ugy érzed választhatsz lányt is.

Vagy ha nagyon nem tudod feldolgozni, keress egy pszichológust

2023. márc. 19. 21:09
 19/21 anonim ***** válasza:
12%
Érdekes, én fordítva érzem ugyanezt a nőkkel kapcsolatban. :) De nem vagyok elvakult, gondolom, hogy van még őszinte, érző nő, csak eddiig még eggyel sem találkoztam. :))
2023. márc. 20. 09:47
 20/21 anonim ***** válasza:
53%

Én csak az ágyban szeretek irányítani, de parancsolni ott se parancsolok, hacsak nincs erre igénye a másiknak. :D

Viszont neked a fejedben vannak gondok... volt egy rossz tapasztalatod, ezért mindenki mocsok szemét most már innentől. Ha kifogsz egy ilyet nőben is, akkor utána mi lesz? Jönnek a krumplik? :D

2023. márc. 20. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!