Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vki nem kommunikatív magáról, mi lehet a háttere?
Figyelt kérdés
Egy szavakat ír "pihizem."
Vagy másik nap "indulok dolgozni."
Harmadik nap "filmezem."
Közben vannak barátai programjai élete, de én egyszavakat kapok róla csak.
Kétlem, hogy egész nap pl filmezne. De nem oszt meg mást.
Lassan azt sem tudom, kivel ismerkedem. Milyen egy napja, az élete, semmit.
Mi lehet az egyoldalú kommunikació mögött?
25l/28f
2023. márc. 19. 00:02
1/20 anonim válasza:
Ne írj neki többet és kész. :)
2/20 anonim válasza:
Az, hogy nem érdekled. Felejtsd el.
3/20 anonim válasza:
Van nálad érdekesebb sunyiban.
4/20 anonim válasza:
Ez a gond az online ismerkedéssel, nem tudod hogy rajtad kívül hány emberrel írogat... Amúgy sok csaj csak ego simogatásér regisztrál ilyen helyekre.
5/20 anonim válasza:
Nekem mindig mondták a barátaim is, hogy fogjam be, mert olyan dolgokról beszéltem, amik őket nem érdekelték, így megszoktam, hogy inkább hallgatom a többieket.
6/20 anonim válasza:
Élőben szeret kommunikálni. Találkoztatok már?
7/20 anonim válasza:
Nem ér rá, ezt a kommunikációt tartja gyornsak-elfogadhatónak.
8/20 anonim válasza:
Az ilyet általában hagytam is, volt, aki valóban nem is írt utána, kb ennyire érdekeltem😃😃
9/20 anonim válasza:
Ha talalkoztok,beszelgettek es megismered. Nyilvan nem csetelve fogod megismerni…..
10/20 anonim válasza:
Utolsó, szerinted egy ilyen emberrel hogyan lehet találkozót összehozni?🤦♀️
Hidd el, aki érdeklődő, az chaten is az, és könnyű vele lebeszélni a randit.
Az egyszavas válaszok általában az érdeklődés hiányára utalnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!