Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor az ilyen pasikkal mi a baj?
Figyelt kérdés
Van egy kis lakása,kis autó,átlagos munka,hónap végén alig maraf pénze,átlagos melós lét,nem azért mert elveri,hanem ennyit ér a fizetése,kirándulni nem jár,mert arra nem futja.
Sportos testalkat,átlagos arc.
Most akkor mi a baj a nőknek az ilyen pasikkal?
Önállóan él,eltartja magát,mégis 2-3 randi után felszívódnak a lányok.
#10: nem, nem azt írják, csak a többféle információ rendszerbe szedése, meg a következtetések levonása baromira nem megy neked, haver, szóval jobb, ha nem erőlködsz. A végén még megfájdul a fejed a sok gondolkodástól.
2023. márc. 18. 21:56
12/32 anonim válasza:
A nők azt szeretik ha költenek rá. Én visszafogottan 20 éves autóval járok, 4 éves telefonom van, olcsóbb dolgokat veszek, de amire szükségem van. Nem verem el a pénzt, nincs hitelem. A lakásaimból is megélnék amiket kiadok. De sokan csak azt látják, milyen csórin élek :) Nekem egyszerűen ez elég, nincs feltűnési viszketegségem, ha másnak ez nem tetszik az Ő baja. Jövőre összejön egy új lakás amit kiadok...
2023. márc. 18. 22:04
13/32 anonim válasza:
Én is éltem így hónapról hónapra...köszi de kihagyom.
Nekem a semmit nem lehet csinálni mert nincs pénz nem hiányzik.
2023. márc. 18. 22:08
14/32 anonim válasza:
#12: nem csak aranyásók léteznek. Az már más kérdés, hogy neked valószínűleg nincs egyetlen olyan más tulajdonságod se, amivel bárkit is le tudnál nyűgözni.
2023. márc. 18. 22:08
15/32 anonim válasza:
Nem vagyok aranyásó. Nem örököltem semmit. Apám alkoholista volt, anyám pedig hitelt halmozott hitelre. Fiatalon kezdtem dolgozni és amíg bírtam csináltam. Csak annyi, sosem voltam nagyravágyó. Ma sem vagyok. Nézd csak, az emberek többségét, miért vesznek autót, vagy telefont, ráadásul hitelre. Ténylegesen szükségük van rá vajon? Olcsóbb használt autó, esetleg gyengébb telefon nem lenne elég a szokványos programokra a telefonon?
Nem iszok alkoholt, nem drogozom, még alkoholra sem költök, olykor becsusszan egy chipsz vagy csoki nem tagadom. Azt sem, hogy tökéletes volnék, nem vagyok az és nem is akarok az lenni. Beérem a jóval is :) Az emberek 90% tudna sporolni, csak nem akar engedni
2023. márc. 18. 22:21
16/32 anonim válasza:
Ha ezért rossz vagyok mások szemében, el bírom viselni. De megjegyzem, hogy lemondások árán mások is elérhetik, vagy elérhették volna ezt. Ahogy én is megtettem.
2023. márc. 18. 22:23
17/32 anonim válasza:
Olcsobb hasznalt autora tobbet koltesz, mint egy dragabbra. Az olcso telefon lassu. (Ja, nyilvan nem 800 ezres telefon kell, de nem irtad, neked mi az olcso. 200-300 alatt nincs olyan telefon, ami eveket birna.)
2023. márc. 18. 22:24
18/32 anonim válasza:
Lehet, nyílván többet költhetünk a használt dolgokra ha rosszul döntünk. Annó autószervízestől vettem a telefonomat bp-en 120e-ft-ért egy samsung s7 edge telefont... és nem reklám szeretne lenni. azóta ezt használom. Kapott új aksit, teljesen rendben van. Autóban egy lassan 20 éves Honda szivó benzines autót hajtok. nincs szükségem nagy távokra. Bőven elegendő. De a buszt sem vetem meg, ahogy a hugom sem. Nem is tudom hány éve tavasszal vettem egy asztali gépet, 210e-ért használtan, de sok alkatrész új, garanciásan került belé. Ezt használom ma is, játékra is :)
2023. márc. 18. 22:32
19/32 anonim válasza:
17 az én telom 6 évet bírt, pedig repült eleget 🤣
2023. márc. 18. 23:00
20/32 anonim válasza:
Ha a körlményeid lennének a baj, akkor a randiig sem jutnál el. Valamit nem jól csinálsz a randik alatt, vagy van valami, ami elriasztja a nőket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!