Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor ismerkedésnél mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor ismerkedésnél mi a baj a kőműves pasikkal?

Figyelt kérdés

Elvileg jól keresnek messze átlag felett.

Sportosak az egész napi fizikai melótól.

Sok nőnek miért red flag az ilyen pasi?

2023. febr. 2. 16:15
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Pl hogy butak🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ Valahogy nehezen tudom elkepzelni, hogy erdekli oket mas tema is a soron meg az aznapi vacsoran kivul.
2023. febr. 2. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Itt most az lesz a baj velük hogy nem ütik meg a műveltségi szintet, gáz velük megjelenni mert nincs diplomájuk vagy egyéb fancy végzettségük.

Mindig van valami ami nincs meg, kivéve ha izmos, sportos, diplomás, pénzes, jóképű, kedves, pimasz, határozott, 25 éves korodra teljesen önálló (saját lakás plusz valami menő autó) csávó vagy. Na ebben az esetben vagy perfekt kb., vagyis az itteni leírások alapján, amiben szinte biztos vagyok hogy a nagyja troll/férfi/dagadt,csúnya nő és apuci hercegnő által kreált kommentek. :D

2023. febr. 2. 16:23
 3/8 anonim ***** válasza:
80%

Nem gáz, ha:

Nem alkoholista

Nem cigizik

Nem beszél trágárul

De van vmi a fejében.

Nem kell hogy az Arpad hazi királyokról beszéljen de hozza tudjon szólni átlag dolgokhoz

2023. febr. 2. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
43%
1. Te tűnsz extrém felszínesnek és ostobának hidd el, bármilyen diplomát is tudtál összeseggelni magadnak. :D
2023. febr. 2. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

3 - Azért valljuk be hogy a legtöbb a te kritériumaidnak nem felelne meg.

Bocs hogy bárki lelkébe tiprok és tisztelet a kivételnek, de a cégünknél az években nagyon sok felújítási munka volt.

El kell hogy mondjam, én azt tapasztaltam, hogy a kőművesek 95%-a olyan szinten primitív volt hogy az már nekem fájt. Nem akarok bunkó lenni, de tényleg így volt, egy egyszerűbb dolgot nem tudtak megérteni ami eltér az ő kis lineáris világuktól.

Nem lenézem őket, ezek az én tapasztalataim, de sajnos többségében más is ezt mondja.

2023. febr. 2. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
72%

4 Na, megszolalt a diplomairigyseg ugy, hogy azt se tudod, a masiknak egyaltalan van-e vagy sincs. Megsugom, nincsen, es leszarom, hogy kinek van vagy nincs.

De ne mondd mar, hogy egy atlag komuves a tajekozottsagarol, nyitottsagrol, kulturaltan megfogalmazott, atgondolt velemenyekrol, ertelmes hobbikrol es stb lenne hires😂 Neked is ennyi volt a reakciod rogton, hogy hoooo kcsog diplomas.

2023. febr. 2. 17:26
 7/8 anonim ***** válasza:
68%

Eddig 5 férfival volt hosszabb távú kapcsolatom

Ebből 3 építőiparban dolgozik.

Egyik sem volt buta, egyik sem alkoholista, se sörhas, se stb. 1 cigizett, de engem nem zavart.

Ja és egyik sem volt "szegény legény".

Nevelőapám is kőműves.

Aztán lett egy férjem. Ő "csak" villanyszerelő

2023. febr. 2. 17:53
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően csak azzal nincs baj, hogy vki kőműves. De azért ilyen fizikai munkások körében több a műveletlen, alkoholista, naplopó típusú ember, mint tanultabbak körében. De aki alapvetően értelmes, és mellé mondjuk a személyisége is jó és nem úgy néz ki, mint a köpedelen, és mondjuk nem is nála sokkal jobb nőket hajkurászik, az az esetek többségében talál párkapcsolatot. Aki élőben ismerkedik, és folyton elhajtják, ott valószínűleg nem a foglalkozás az elsődrendű gond, hanem vagy az igénytelenség, vagy az egyértelmű faragatlanság... illetve egyes esetekben még az, hogy kb. csak a top 10-es külsejű, instalibu külsejű nőknél próbálkoznak, akiknek a stílusából lehet látni, hogy x ezer Ft fizetés és ilyen-olyan luxus szettek nélkül esély sincs náluk, mert annyira pénzéhesek.
2023. febr. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!