Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti mit tesztek ha meghalljátok, a kőműves füttyöt? Van egy jó ismerősöm, aki szószerint ordibálni szokott a nők után. Elég fura.
Helló pumukli/selymes szamár.
Kerülöm az építkezéseket, útépítéseket, de fülhallgató van a fülemben eleve. A fütty engem nem zavar, és már volt, hogy visszaszóltam valami trágárat, erre behúzta fülét farkát a macsó. De ha lehet kerülöm, mert sajnos már nincsen olyan, hogy sima fütty, hanem jóval durvábbakat tolnak. Kisgyerekkel közlekedő ismerősömnek simán ordibáltak "véresreb-sználak" és hasonlóakat.
😮
Nagyon bunkók.
Semmit nem csinálok,megyek tovább felemelt fejjel.
Ha jókedvem van, megfordulok és odamosolygok, ha rossz vagy pl a fülhallgató miatt nem hallom meg, akkor ignorálom.
Ha ordibálást hallanék, azt hinném, hogy valami fogyatékos, és a lehető leggyorsabban mennék el a közeléből.
20/L
Egyszer mentem az utcán amikor egy nő után fütyült egy kőműves az utcán, a válasza csak ennyi volt:
"Kutyának nézel vagy rigó b*szta anyádat?"
Hát mindenki jót nevetett ott akkor 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!