Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor az ilyen pasikkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor az ilyen pasikkal mi a baj?

Figyelt kérdés

Van egy kis lakása,kis autó,átlagos munka,hónap végén alig maraf pénze,átlagos melós lét,nem azért mert elveri,hanem ennyit ér a fizetése,kirándulni nem jár,mert arra nem futja.

Sportos testalkat,átlagos arc.

Most akkor mi a baj a nőknek az ilyen pasikkal?

Önállóan él,eltartja magát,mégis 2-3 randi után felszívódnak a lányok.

2023. márc. 18. 21:12
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%

Bennem az merulne fel mint "baj", hogy en szeretek kirandulni, menni.

Mozi, szinhaz, koncert, cirkusz, etterem (nyilvan nem minden nap!) , nyaralas (belfold, nem maldivra gondolok) ez meg necces ha meg felesbe se futja a masik felnek.

2023. márc. 18. 21:16
 2/32 anonim ***** válasza:
96%
Talán túl egyszerű vagy. Bár én nem is randiznék ilyen leírással. Én sem "átlagos melós" vagyok. A nők akik meg randiznak veled, biztos keresnek valami jobb fogást...
2023. márc. 18. 21:16
 3/32 A kérdező kommentje:

Jobb fogást?

Eddig azt írták mindenhol hogy legyen a férfi önálló,legyen autója,legyen lakása.

2023. márc. 18. 21:23
 4/32 anonim ***** válasza:
83%

Hogy kepzelted el a csaladalapitast ha felre tenni sem tudsz?

Azert a nok egy bizonyos kor felett mar az alapjan valasztanak, kivel tudjak elkepzelni a hatralevo eletuket.

2023. márc. 18. 21:26
 5/32 anonim ***** válasza:
96%

3: mondom máshogy.

"Eddig azt írták mindenhol hogy legyen a férfi önálló,legyen autója,legyen lakása." - Én nem akarnék olyan pasival lenni, aki bármilyen kontextusban ezzel jön, hogy "azt írták". Kik??? Kiről beszélünk? Nincsenek barátaid, emberi kapcsolataid, saját értékítéleted - random írásokra kell reflektálnod, abban megítélni magad?

2023. márc. 18. 21:28
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Hat nemtom, en amikor atlagos melos voltam, akkor is futotta kirandulasra, ami pl ingyen van, de mindegy… :D Tudtommal az erdok nem beleposek. De mondok jobbat, fizetos programokra is futotta es maradt penzem honap vegen.

Lehet mas munkahelyet kellene keresni, egyszerubb melok kozott is lehet jol fizeto helyet talalni.

2023. márc. 18. 21:31
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
A természeteddel lehet baj, vagy hogy túl egyszerű vagy. En pl nem birnám ki ha nem járnánk el kirándulni se, pontosabban akkor mennék egyedül, ahhoz nem kell sok pénz se, nem kell 100 km-ekre menni.
2023. márc. 18. 21:32
 8/32 anonim ***** válasza:
93%
Az veled a baj, kérdező, hogy agyilag zokni vagy.
2023. márc. 18. 21:44
 9/32 anonim ***** válasza:
86%

Ha nem jár el szórakozni vagy kirándulni és így is alig marad pénze hó végére, akkor két probléma van.

Az egyik: mit csinál ismerkedés címszó alatt? Ül a négy fal között a nővel? Mert ugye pénze nincs rá, hogy programot szervezzen. A másik: ha a nő komolyan gondolja vele az életet, összeházasodnak és gyereket vállalnak, hogy fogja eltartani? A GYES és GYED csak alamizsna, amíg anya vissza nem tér dolgozni, apa kell, hogy keressen annyit, amennyiből meg tudnak élni. Oké, hogy van lakása és autója, de ha most alig van pénze hó végén, később se biztos, hogy lesz annyi, amennyiből megteremti a család anyagi biztonságát.

2023. márc. 18. 21:52
 10/32 anonim ***** válasza:
30%
Nem tudom, de itt azt írják, hogy jó pasi sem kell nekik.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
2023. márc. 18. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!