Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakran érzed, hogy esélyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran érzed, hogy esélyt sem kapsz?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a másik passzív, nem akar megismerni.

2023. márc. 18. 19:28
A kérdező szavazást indított:
Igen, férfi vagyok
Nem, férfi vagyok
Igen, nő vagyok
Nem, nő vagyok
23 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az esély nem "jár" automatikusan. Ém nem adok esélyt senkinek és nem érzem, hogy ez baj lenne, sőt, inkább ez az alap. (Kapcsolatban vagyok)
2023. márc. 18. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 hát ha kapcsolatban vagy, akkor nyilván igen.
2023. márc. 18. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem ismerkedek olyannal, akiről érzem, hogy nem akar tőlem semmit. Úgyhogy nem gyakran van ilyen :D engem sosem motivált az, ha éreztem, hogy nem kellék és a másik meg csak le sem szr.
2023. márc. 18. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem maga az esély azt jelenti, hogy a másik nem akar, csak szájhúzva beleegyezik egy randiba.
2023. márc. 18. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szükségem 'esélyre', vagy hogy valaki jófejségből adjon tegyen velem egy próbát. Az ismerkedés úgy néz ki, hogy vagy kölcsönösen bejövünk egymásnak és csapatjuk, vagy el sem kezdjük.
2023. márc. 18. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#4: pontosan. Ez az adjál / adnál esélyt duma az igénytelen lúzerek mantrája.
2023. márc. 18. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!