Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy nagyon jómódú férfival.Tényleg velem akarna élni és közös jövőt?
Aki mérgelődni szeretne,kérném ne írjon.
Egy irodában dolgozom,átlagos életem van,munka,edzés,hétvége barátnőkkel.
Egyik társkeresőn megismerkedtem egy 40 éves férfival,mint utóbb kiderült elég jómódban él,Svájban dolgozott 20 évet,most akar hazaköltözni,és itthon valami vállalkozást csinálni.
Kinn vezető beosztásban volt egy multi cégnél,konkrétan soha nem mondta mennyit keres,de képeiről láttam,nyaralás,autó hogy biztos jól él.
Itthon akarna kertes házat venni,jövő héten jön haza, és azt mondta hogy akivel most megismerkedne azzal szerezné a házat kiváladztani mert utána azzal szeretne ott élni.
Kétszer taliztunk eddig mikor hazajött,de én kicsit megrémültem a felelősségtől,és tehertől amit ebben a helyzetben rám rakott.
Mit tennétek a helyemben?
Nem szerezném elkakodni,de ő meg gyorsan szeretne valakit,akivel együtt élne,közös család lenne.
Attól tartok ha ezt elmondom neki megbántom és elhagy.
Mit csináljak?
Valami takaritot keres?
A szerelem az nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!