Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nőttek meg az utóbbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nőttek meg az utóbbi évtizedben, években a nők igényei?

Figyelt kérdés
Én is tapasztalom ezt, hosszabb ismerkedési kihagyás után de sok barátom is ezt tapasztalja...valóban nőttek volna ha igen miért?
2023. márc. 16. 07:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
68%
Legfőképp azért, mert a nők általában már nincsenek kiszolgáltatva anyagilag a férfiaknak (apjuknak, később a férjüknek). Ez hatalmas szabadság. Továbbá a társadalmi elvárások is enyhültek, már nem veti ki magából a közösség azt a nő (férfit sem), aki nem házas vagy nincs gyereke, vagy elvált. Ez is azt mutatja, hogy a régebbi korokban volt irreális nyomás a nőkön.
2023. márc. 16. 08:38
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

1, A férfiak igényei is hatalmasat nőttek, de az teljesen természetes nekik.

2, A nők rájöttek, hogy nem kell beérni a szarral, ha van kevésbé szar vagy akár jobb is.

3, Ha apuci, anyuci, esetleg saját maga megtud teremteni egy bizonyos szintet, akkor miért adná lentebb? Te se ülnél át egy Porsche-ból Trabantba ha nem muszáj. Ha egy bizonyos jó női rétegnek vonzó vagy te sem jönnél össze egy kövér, csúnya, igénytelen nővel.

4, A legtöbb pasinak semmi felelősségtudata. Miért szenvedjek egy ilyen mellett?

5, Nagyon sok mindent elérek nőként, ami nektek férfiként nem megy, pedig a férfiaknak sokkal több lehetőségük van még mindig. Csak olvass el itt néhány kérdést, amit férfiak tesznek fel.

6, Már nem kell eltartani minket, én pedig még egyszer nem fogok egy pasit sem. Bármennyire is nem fogadjátok el, igenis egyre több a férfi élősködő! Az élősködés igaz a nőkre is. Szánalmasnak tartom azokat a nőket, akik csak egy másik személy miatt tudnak létezni...

7, Egyszerűen nem vagytok képesek változni! Sokan még mindig azt vallják, a férfiak feladata annyi hogy elmegy dolgozni. A világ rohadtul megváltozott és ezzel párhuzamosan kellett volna a férfiaknak is, de nem így történik. Járjak el dolgozni, én csináljam az összes házimunkát, szolgáljak ki egy tohonya pötst. Ha lenne gyerek, az összes felelősség az én nyakamba szakadna. Kell ez nekem? Szerinted szükségünk van erre?

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Szerintem ezek miatt "nőttek" meg az igények, de nem is igény növekedésnek mondanám, hanem inkább a férfiak nem tudják tartani a szintet. Egyre kevésbé van rátok szükség és láthatóan ez zavar is titeket. :) Szabad változni!

2023. márc. 16. 08:39
 13/36 Lazy Lover ***** válasza:
89%
Mert megtehetik
2023. márc. 16. 08:48
 14/36 anonim ***** válasza:
83%

Nőt kell keresni, nem olyan senkit, akinek kimagaslóan magasak az elvárásai. Legyen igénye, de értelmes, hozzá, partnerhez méltóan magasak. Ne akarjon mindent (is), csak reális kereteken belül.

Nem, nem csupán az anyagiakról szól. Vannak más, ennél sokkal fontosabb, szükségesebb dolgok is egy kapcsolatban.

2023. márc. 16. 10:11
 15/36 anonim ***** válasza:
31%
Az igények nem a jó lehetőségekkel rendelkező nőknél nőttek meg, hanem azoknál, akik valójában maximum gyenge közepesek, viszont nem érik be a saját szintjükön levő férfiakkal.
2023. márc. 16. 10:20
 16/36 anonim ***** válasza:
67%

Mindenki azt vár el, amit akar. Ha a nők nagyrésze talál igényének megfelelő pasit, akkor mégse voltak azok elvárások olyan magasak. Ha meg nem, akkor szinglik maradnak.

A férfiak is tehetnék, hogy feljebb viszik a lécet. Miért nem teszik? Mert ők félnek a magánytól. Na ugye hogy a macskás néni sztereotípia csak egy projekció volt részükről, mert valójában ők döglenek bele a magányba.:) Nektek jobban kell nő, mint nekünk férfi, ez van... Vagy alkalmazkodsz az elvarásokhoz, vagy beszerzel pár macskát.

2023. márc. 16. 10:36
 17/36 anonim ***** válasza:
12%
16: Ezt hogyan sikerült összematekoznod? Komolyan érdekel. Azért, mert itt van pár elkeseredett férfi, még nem kell kivetíteni az ittenieket a komplett egyedülálló férfi társadalomra.
2023. márc. 16. 10:55
 18/36 anonim ***** válasza:
6%
De amúgy figyeljetek már. Vergődnek itt a lánykák össze vissza. De nem is a kérdésre válaszolgatnak csak nyomják a feminista dumájukat. Ismételten nem csalódtam az itteni lányokban (véletlen se nők mert azok nem így viselkednek). Egy kérdés ami nem az ő szájuk izének megfelelő és egyből vergődnek és visszadobják, hogy “HÁT DE A PASIKNAK IS MEGNŐTT” levegőt azért vegyetek amíg el nyavajogjátok magatokat (itt is) meg ne fulladjatok.
2023. márc. 16. 11:09
 19/36 anonim ***** válasza:
81%

" Ismételten nem csalódtam az itteni lányokban (véletlen se nők mert azok nem így viselkednek)"

De igen, NŐ vagyok, és kész.

Igazából el tudod mondani, hogy konkrétan mi a bajod?

Az én részemről így néz ki a dolog:

18-22 éves korom körül nagyon elfogadó voltam, legalább beszélgetésre szinte mindenkinek adtam esélyt, aki legalább látszólag tudott normálisan kommunikálni. Ha jól elvoltunk, de a külseje miatt nem tetszett, azt szégyelltem mint a fene és próbáltam titkolni. Az teljesen természetes volt, hogy ha a pasik ráindultak a külsőmre, és amiatt kezdeményeztek.

Arra is lazább "definícióm" volt, hogy mi az, hogy "jól elvagyunk". Én már arra ezt mondtam, hogy ha tudtunk sokat, sokáig beszélgetni, voltak közös érdeklődési köreink, és rendesnek tűnt. Azt természetesnek vettem, hogy ha érezte, hogy nem vagyok iszonyatosan belehabarodva, akkor érzelmileg zsarol, esetleg negatív dolgokat mond rám. Azt is természetesnek vettem, hogy megosztottuk egymással a párkapcsolati/szerelmi múltunkat, és amikor meséltem, akkor bólogattak, igazat adtak mindenben, amikor pedig visszautasítottam őket, akkor felhasználták, amiket elmondtam, és megpróbáltak porig alázni vele (pl. hogy nem csoda, hogy xy-nak se kellettél/látszik, hogy neked a bunkó szépfiú kell, olyan vagy mint a többi/majd emlékszel hogy elzárkóztál tőlem amikor az 5. pasi is eldob mint egy rongyot).

Volt, hogy féltem, hogy megint előhozom az állatot belőlük, vagy épp megbántom őket, mert tudom, hogy a sokadik csaj lennék, aki elutasítja, így eljutottam oda, hogy nyilvánvaló vonzalom nélkül is esélyt adtam. Ha tudtam, hogy nem volt jó gyerekkora, akkor pedig tűrtem a gyökér viselkedéseit, és megértő voltam, amikor elmagyarázta, hogy azért viselkedett úgy, mert ő ennyi meg annyi sz.art élt át.

Aztán eljött az a pont, hogy elegem lett. Eljött az, hogy tanultam önismeretet, lett önbizalmam. Ez pedig azzal jár, hogy 100x akkora igényeim lettek azzal szemben is, hogy kit engedek be az életembe.

Az életem jó egyedül is. Van normális szakmám, jövedelmem, hobbijaim, jól érzem magam. Jó kapcsolatom van a családommal, vannak barátaim. Nem bánt senki, úgy töltöm a szabadidőmet, ahogy akarom, olyan erkölcsök szerint élek, amilyeneket jónak látok. Nos, szerintem evidens, hogy én ebből egy másik ember kedvéért nem fogok engedni semmit, szóval csak olyan parnerem lehet, aki még hozzáad a pozitívumokhoz, és nem elvesz belőlük. Erre pedig csakis kizárólag egy olyan férfi képes, aki nemcsak baromi jól néz ki az én ízlésem szerint, kívánom szexuálisan, hanem értelmes, alapvető, hogy komoly kapcsolatot akar, nem kell nekem semmit sem taktikázni, hogy "felvállaljon", hanem büszke arra, hogy én vagyok a párja, nem kérdés, hogy akar-e házasságot velem, szerelmes belém, nem akar folyamatosan változtatni rajtam, nem gyanusítgat, nem bámulja, hogy kivel merészelek szóbaállni, hogy öltözöm fel, miket veszek magamnak, nem akar elkényeztetett kis ribinek beállítani, stb.

Tény, hogy a felsoroltakra sok férfi nem képes. Én pedig nem fogok összeállni olyannal, aki nem tetszik már az első pillanattól kezdve + mellé még olyan szerencsétlen, elkefélt élete is van, hogy nekem kellene lehetetlen lelkisegélyt nyújtani, hogy elérjük a nemlétező célt, hogy ő nyugodt, boldog ember legyen.

Ha valaki ezt nem képes felfogni, az az ő baja.

Ja, és mielőtt bárki belém kötne: Már találtam ilyen embert.

De ehhez kellettek a negatív tapasztalatok, meg kellett az is, hogy megtanuljak kategorikusan, könyörtelenül lekoptatni embereket.

2023. márc. 16. 11:45
 20/36 anonim ***** válasza:
18%
Én sem látom azt a rengeteg férfit, akik a küszöböt rágják kínjukban, mert nincs párjuk. Ellenben a pszichiáterek egész jól megélnek a középkorú nőkből, akiknek nem jön össze a párkapcsolat.
2023. márc. 16. 12:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!