Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azt állítja, hogy az inceleknek is lehetne nőjük?
40 Szíved joga, de ebből hol következik, hogy mindenkinek ezt kell tennie?
Ha az inceleknek bajuk van, akkor változtassanak valamit... Dolgozzanak magukon vagy adják lejjebb az igényeiket, vagy felőlem vergődjenek tovább, tök mindegy. Az viszont felfoghatatlan, hogy aki jól érzi magát az élethelyzetében az mégis miért kéne akármit változtasson.
40
Ez oké. Te választasz! De ismet megkerdezem, csak máshogy: Ki vagy te, hogy megmond, hogy kivel lehetek, es kivel nem???? És ki nem szarja le, hogy SZERINTED kontrasztos vagyok e valakivel? Ha amugy ÉN, (meg akit választottam) jól érezzuk magunkat egyutt. (Merthkgy az ilyesmi két ember KÖZÖS döntése)
41
“ Az viszont felfoghatatlan, hogy aki jól érzi magát az élethelyzetében az mégis miért kéne akármit változtasson.”
Talán az önzőséget félre kellene tenni és a javakat, lehetőségeket egyenlően újra elosztani, hogy mindnekinek jobb esélye legyen a boldog életre? Ez gondolom bhaszná a csőrőd mert a náci erőkultusznak áldozol, az erősebb kutya hadd bhassza szét a világot.
Amíg morálisan ilyen alja emberek szaladgálnak a földön addig jó irányú változás nem lesz. Csak ÉN, mindent nekem, sosem ELÉG!!!!
42
“ Ez oké. Te választasz! De ismet megkerdezem, csak máshogy: Ki vagy te, hogy megmond, hogy kivel lehetek, es kivel nem???? És ki nem szarja le, hogy SZERINTED kontrasztos vagyok e valakivel? Ha amugy ÉN, (meg akit választottam) jól érezzuk magunkat egyutt. (Merthkgy az ilyesmi két ember KÖZÖS döntése)”
Ez oké de akkor ne förmedj rá incelekre te sem ha számukra csinos nőkről álmodoznak. Nem látod az álszentséget saját magadban? Amit neked szabad ne lenne szabad az inceleknek?
45
Váljék egészségedre! Álmodozz! Megteheted te is, és én is. Én is almodoznatok Brad Pittről, te is várhatod a Palvin Barbit. Miért förmedre rád ezért bárki?. (Maximum, ha picsogsz, hogy nem jut nő, közlik, hogy de jut, (mert tényleg jut) csak add lejjebb az elvárásaidat! Ezt te "ráförmedésként" éled meg, pedig csak tanács! Hogy jut nő, én sem a Brad Pittel járok, hanem olyannal, aki megfelel az elvárásiamnak, (mind külsőleg, mind belső ertékek terén, mind egzisztenciálisan) Az, hogy együtt vagyunk, továbbra is KÖZÖS döntés. Ismét megkérdezem, ki vagy te, hogy megmond, ki, kivel lehet együtt, és ki, kivel illik össze? Mert szerintem ebbe csak annak a két embernek van beleszolása, akik együtt vannak
45
Ja! És az incelekre is akkor förmednek rá csak, amikor olyan kijelentések hagyják el a pofatokat, hogy "nők ujraelosztása" Bzdmeg! Mi a faszt képzelsz egyáltalán? Szegény incelkéknek nem jut nő!? Ezen az alapon, add oda a segged egy melegnek! Hát szegénynek nem jut segg! Nehogymár egyedül kelljen lennie.
Az incelek többsége még mindig arra panaszkodik, hogy semmilyen nő sem jut nekik mert az ő szintjük viszont lecsapoló lyukként aktivál chadek számára, bemagyarázván maguknak, hogy az komoly érzelmi kapcsolat. Közben meg tudtuk vagy anélkül osztozkodnak 3-4 más nővel.
És itt torzul a piac az incelek hibáján kívül.
49
Lehet! De mint irtam, kozos dontés!!! Ha én elfogadom, hogy a chad másik 3 novel is dug, az az én döntésem!!!!
Es mondtam, itt vagyok, ronda, csóró, 150 kg. Randizunk? Ja! Nem? Hát igen, vannak elvarasaid, gondolom a nőnek ne legyen egy se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!