Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki azt állítja, hogy az inceleknek is lehetne nőjük?
Ha azt mondanád, hogy rendben van, ha az incel csinos nőt szeretne mert te magad is csak a helyesphasival tudod elképzelni annak ellenére, hogy 200 kiló vagy, semmit nem szólnék.
De mivel szerintek csak a nőnek van joga szintje felett keresgélni az azért jogosan húzza ki a gyufát bárkinél.
30, nem.
Mindenki a maga szerencséjének kovácsa, maga sorsának ura.
Vagy ha neked felajánlanak két lehetőséget, te szánt szándékkal a rosszabbat választod? Miért is tennél ilyet?
Akinek van lehetősége jobbat elérni annál, mint ami van, az éljen vele. Akinek nincs lehetősége fejlődni, az mérje fel reálisan a lehetőségeit és rendezkedjen be ennek megfelelően.
Annak semmi értelme, hogy azt szídjuk aki él a lehetőségeivel. Ha még lenne valamiféle erkölcsi, morális kódex ami alapján el lehetne ítélni... de nincs. Egyetlen erkölcsi norma sem tiltja azt, hogy próbálj fejlődni, élni a lehetőségeiddel.
21, jogról senki nem beszélt rajtad kívül. Lehetőségekről van szó.
Jogában mindnekinek áll nagyobb fába vágni a fejszéjét, mint amit ki tud vágni. Csak ne a fa legyen a hibás, ha nem tudja kivágni. Ennyi.
32
“ Akinek van lehetősége jobbat elérni annál, mint ami van, az éljen vele.”
De ezzel mástól veszed el a lehetőséget, azoktól akiket szidsz. Hogy lehetsz ekkora szerencsétlen őszintén, hogy ilyen alapvető logikai összefüggéseket nem látsz be, ugyanakkor ennyire érzéketlen, hogy azokat szidod akiktől elvetted a lehetőséget?
“ Ha még lenne valamiféle erkölcsi, morális kódex ami alapján el lehetne ítélni... de nincs.”
Ja, hogy neked nincs ilyen. Ez eddig is nyilvánvaló volt.
33
“ Jogában mindnekinek áll nagyobb fába vágni a fejszéjét, mint amit ki tud vágni. Csak ne a fa legyen a hibás, ha nem tudja kivágni. Ennyi.”
Ne gyere a szintekkel ha te magad sem hiszel bennük.
Nem érzed, hogy ez minimum álszentség a részedről, képmutatás?
34, attól tartok kevered a válaszolókat, d emindegy.
Elmondanád milyen erkölcsi vag yomrális kódexre hivatkozol aminek meg kéne felelni ezügyben?
És... igazából BÁRKIVEL jössz össze, hamonogám kapcsolatról van szó, akkor MINDNEKÉPPEN elveszed a lehetőséget másoktól, hogy összejöjjenek az adott illetővel. Az egyetlen mód ennek elkerülésére az, ha olyannal jössz össze, aki tényleg senkinek, de még a kutyának sem kell. Ebben az estben nem vetted el senkitől. A kérdés az, hogy miért is akarsz ilyennel lenni... akarsz-e egyáltalán..
Nem kommunizmus van. Nincs közös tulajdon. Pláne nem emberek. Akármit cisnálsz, fogyasztasz, használsz, akárki idejét foglalod, rá lehet fogni, hogy másoktól veszed el. De van ennek értelme?
27
Nem érdekel, hkgy mi a szintem! Vagy sikeres, értekes pasival vagyok egyitt, vagy nem vagyok egyutt senkivel. Nem adom lejjebb csak azért, hogy a hozzád hasonló mMahoteles luzereknek legyen párjuk
31
Dehát, neked is jogod van, csóró, mamahoteles lúzerként szinted felett keresni!😵 Ki tiltja meg? Jogod van, 10/10es nőre vágyni. És nekem is jogom van, telt nőként, olyan férfire vágyni, aki nem értéktelen selejt a szememben! A kérdés az, hogy lesz e rám kereslet! (Ugyanis a szintet, az lövi be, aki vágyakozik, nem pedig te! Még mindig nem értem, hogy miert kéne a szar pasit választanom, ha mindkettőnek tetszek!
Te ugye elég szar pasi vagy, - így ránézesre. -
Ha elotted áll egy victoria secret nő, meg én a 90 kg.mal, és mindkettő járni akar veled, te melyiket választod?
39
“ Ha elotted áll egy victoria secret nő, meg én a 90 kg.mal, és mindkettő járni akar veled, te melyiket választod?”
Egyiket sem. Victoria secret nőt azért nem mert durván kontrasztosan néznénk ki együtt, téged sem mert szintén kontrasztosan, ugyanis nem vagyok kövér. Tehát olyant választanék akivel találnánk, passzolnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!