Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írogatnál sokat kollégával ha nem érdekelne?
Tetszik egy kolléganő. Úgy láttam volt amikor zavarban volt és egyszer úgy összenéztünk (ahogy azzal nézek össze aki tetszik, ezt így nem tudom jobban mondani, de buliban is volt ilyen összenézésem és hazavittem azt a csajt szóval ez egyrészt ritka meg nem tudom úgy normálisan leírni).
Később messengereztünk és sokat írt és én is, szóval gördülékenyen ment a beszélgetés. És egyik alkalommal órák után sem zárta rövidre.
Exbarátnőmmel is egy idő után totál elfogyott a téma...
Mindenkét fél tesz bele.
De szoktunk úgy is, csak magánjellegű témára nehéz átvezetni a beszélgetést főleg ha sokan is ott vannak.
Magamból indulok ki :én kizárólag olyan jellegű kapcsolatba teszek ennyi energiát ellenkező neművel, amit szeretnék elmélyíteni.Nem csak baráti,de romantikus irányban is.Viszont rólam tudni kell,hogy alapvetően nem vagyok nagy barátkozós típus,tehát akit a várfalak mögé engedek úgymond,annak nagyon közel kell állnia hozzám...Szóval,nálam a sok energia egy férfira=szeretnék tőle többet is.
Azonban ez csak egy példa. Nem mindenki ilyen,van, aki lazább és pusztán haverkodik,van, aki megáll a flörtnél,stb. ...
A ti esetetekben szerintem a konkrét randira hívás volna a vízválasztó.Biztatlak erre mindenképpen! 😊
Ember! Te mit b.szakodsz ennyit? Tetszik? Mozdulj rá! Különben rád unnak.
Mióta húzod már mint a rétest? Az ilyen töketlenek senkinek nem jönnek be! Aztán még csodálkozol hogy más(ok)nak egyből szétrakja a lábát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!