Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem közvetlen kollégával hogyan kezdenétek az ismerkedést?
30an vagyunk a teamben, de ebből egy 5 fős rész külön van, a lány ott dolgozik, tehát nem nagyon érintkeznek. Irodába is heti egyszer járunk be.
Céges chat?
Céges kör emaillel rögtön. CC-zd be a vezetőket, meg egy két haverod is, biztos, ami biztos. :D
Viccet félretéve, az a heti egy alkalom tökéletes lenne szerintem amikor látod. Ha van személyes kontakt, felesleges írogatni.
KB 2 hónapja került át, nem nagyon volt lehetőségünk beszélni, bár nyilván megoldhatnam.
Jovohet kedden megyünk majd be megint jó páran a nagy csapatból, elvileg ő is.
Nálam az vált be hogy bár beszéltünk 1-2x konyhában, nem dolgoztunk együtt, és egyszer meghallottam egy beszélgetését mással, de úgy, hogy sokan hallották, tehát nem kihallgató titokzatos voltam, a beszélgetés alapján adtam neki egy ajándékot, letettem az asztalára és onnantól tudta, hogy mi van. Mondjuk nem lett egy jó kapcsolat, de csak rajta múlt, meg is kértem a kezét, a többi részletet hagyjuk. Szóval jó is az, bármilyen extra van.
De olyat is hallottam,hogy egyszerűen csak 0 beszélgetés után bejelölte a pasi fb-on, utána dumáltak, akkor a pasi rontotta el. Mindenre van példa, csak a szerencsén múlik, hogy az illető szingli-e, ha az, onnantól nyert ügyed lehet.
Céges chat...khm.
Azt inkább hagyd.
Egyszerűen menj oda hozzá,hívd el egy beszélgetés közben egy kávé/teára.
Ennyire egyszerű.
Ha nem menne,legalább tudni fogod,mi újság.
Oksa, akkor keddig már bírok magammal :D
Köszönöm a válaszokat :)
Tartottam tőle, hogy nem jön normális válasz, de tok jofejek vagytok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!