Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem közvetlen kollégával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem közvetlen kollégával hogyan kezdenétek az ismerkedést?

Figyelt kérdés

30an vagyunk a teamben, de ebből egy 5 fős rész külön van, a lány ott dolgozik, tehát nem nagyon érintkeznek. Irodába is heti egyszer járunk be.

Céges chat?

2022. jan. 12. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Céges kör emaillel rögtön. CC-zd be a vezetőket, meg egy két haverod is, biztos, ami biztos. :D

Viccet félretéve, az a heti egy alkalom tökéletes lenne szerintem amikor látod. Ha van személyes kontakt, felesleges írogatni.

2022. jan. 12. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Személyesen. Mióta dolgoztok együtt? Van bármi munkakapcsolat?
2022. jan. 12. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:

KB 2 hónapja került át, nem nagyon volt lehetőségünk beszélni, bár nyilván megoldhatnam.

Jovohet kedden megyünk majd be megint jó páran a nagy csapatból, elvileg ő is.

2022. jan. 12. 22:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a kedd a te napod, legyél jófej.
2022. jan. 12. 23:11
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az vált be hogy bár beszéltünk 1-2x konyhában, nem dolgoztunk együtt, és egyszer meghallottam egy beszélgetését mással, de úgy, hogy sokan hallották, tehát nem kihallgató titokzatos voltam, a beszélgetés alapján adtam neki egy ajándékot, letettem az asztalára és onnantól tudta, hogy mi van. Mondjuk nem lett egy jó kapcsolat, de csak rajta múlt, meg is kértem a kezét, a többi részletet hagyjuk. Szóval jó is az, bármilyen extra van.

De olyat is hallottam,hogy egyszerűen csak 0 beszélgetés után bejelölte a pasi fb-on, utána dumáltak, akkor a pasi rontotta el. Mindenre van példa, csak a szerencsén múlik, hogy az illető szingli-e, ha az, onnantól nyert ügyed lehet.

2022. jan. 12. 23:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Céges chat...khm.

Azt inkább hagyd.

Egyszerűen menj oda hozzá,hívd el egy beszélgetés közben egy kávé/teára.

Ennyire egyszerű.

Ha nem menne,legalább tudni fogod,mi újság.

2022. jan. 13. 04:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Oksa, akkor keddig már bírok magammal :D

Köszönöm a válaszokat :)

Tartottam tőle, hogy nem jön normális válasz, de tok jofejek vagytok :D

2022. jan. 13. 07:45
 8/8 anonim ***** válasza:
De mégis,mit vársz,kérdező?
2022. jan. 14. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!