Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért jó illetve miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó illetve miért nem érdemes kollégával/kolléganővel járni?

Figyelt kérdés
Én majd nem jártam vele, aztán rá jöttem hogy nem szabad mert a munka rovására ment volna
2022. jan. 17. 13:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Én majdnem lefeküdtem vele.
2022. jan. 17. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én együtt voltam a kollégámmal 1 évig, aztán szét mentünk. Nekünk nem ment a Munkarovására

Semmi probléma nem volt.

Szerencsére békében váltunk el, így utána sem volt kellemetlen.

Illetve volt régebben akivel alkalmi kapcsolatban voltam. Azzal sem volt probléma.

Szerintem ez mindig az adott 2 embertől függ mennyire tudják jól kezelni a helyzetet.

2022. jan. 17. 13:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Potenciális előny:

- több időt tudtok együtt tölteni (még akkor is, ha nem a munka rovására megy, hanem csak annyit tesz ki, hogy együtt mentek a melóba, együtt mentek haza, együtt töltitek az ebédszünetet, egy-két óránként tudtok 1-2 percet beszélni... ha cigiztek, cigiszünet

- ha vkinek nincs kiterjedt ismeretségi köre, itt azért jobban meg tud ismerni vkit azelőtt, hogy párkapcsolatba kerülne vele... vkinek ez nagyobb biztonságot ad, mint az x. emberrel elmenni randizni Tinderről, aki akármit is összehazudhatott a profiljában

Potenciális hátrány:

- ha valamelyikőtök a vállalati hierarchiában feljebb van, vagy a kapcsolat alatt kép előléptetést, akkor megmérgezheti a munkát az, hogy 1) mindig ott lebeg majd a kérdés, hogy a "lejjebb levő" fél tényleg a teljesítménye alapján van értékelve, vagy azért, mert ő az XY csaja / pasija (és néha amúgy tudat alatt is, de szokott ilyen történni), 2) megy majd a suskus, hogy kinek kit kellett megdugnia, lesz...ia esetleg későbbi előléptetésért, fizuemelésért, jobb műszakokért stb.

- ha megromlik a viszony vagy csúnyább a válás, akkor nagyon kellemetlen lehet a munkahelyi légkör... nem is feltétlen csak kettejük között lehet feszültség vagy kellemetlen érzések (pl. düh / harag / szomorúság / csalódottság), hanem a többi "ártatlan" kollégára is kihatással lehet

- ha nem bírnak magukkal, akkor nincs időre elvégezve a munka

- más kollégákat zavarba lehet hozni akkor, ha a két fél szókimondóbb vagy mondjuk munkahelyi bulin kicsit túlissza magát (félreértés ne essék, az ilyen a nem munkahelyről csajozó/pasizó, de filter nélküli kollégáktól is baromi kínos tud lenni :D)

Nyilván leginkább a két embertől és a munkahely jellegétől, ill. a kollégák hozzáállásától függ.

2022. jan. 17. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem teljesen jól tud működni, amíg tart a kapcsolat. Semmilyen hátránya nincs. A problémák akkor kezdődnek, ha a szerelem véget ér. Akkor érdemes elkondolkodni új munkahelyen, ha a felek nem tudják kezelni a helyzetet.
2022. jan. 17. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Ennyi nem szabad😁😂🤣
2022. jan. 17. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!