Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljük le unokahúgomat hogy felejtse el ezt az idősebb férfit és ne akarjon tőle gyereket?
Figyelt kérdés
Unokahúgom 19 éves múlt és szerintem megőrült, egy "festőművész" idősebb férfiba bszeretett belé, 62 éves a férfi amúgy egyáltalán nem gazdag és szerintem el van hanyagolva, viszont unokahúgom egy kis csinos szép lány és gyereket akar tőle mindenáron, teljesen kétségbe van esve a család...Mit lehet ilyenkor tenni?2023. márc. 15. 18:30
11/16 anonim válasza:
Akkor nincs mit tenni, gerontofil a csaj.
12/16 anonim válasza:
5, pont te bizonyitod, hogy a bor és tej hasonlat nem nemfüggő :)
13/16 anonim válasza:
Hú, és még én parázom, hogy mit szólnak, hogy 38 évesen 20-on éves lányokra hajtok.😄
ON: ez azért már durva. Amellett nem tisztességes a manustól sem.
15/16 anonim válasza:
Mért kell ettől kétségbe esni?
Fél éves kapcsolat az nagyon friss, nem szoktak bele gyereket vállalni, majd 10 év múlva. Mért baj, ha gyereke lesz mondjuk 29 évesen az unokahúgodnak?
16/16 anonim válasza:
Hát én tuti nem kezdenék ki egy ennyi éves papókával.Abban a korban van,hogy simán a papája lehetne.Nagyon semmit se lehet kezdeni vele,max elbeszélgetni mind2 féllel és ennyi.Magától kell rájönnie,hogy ez nem normális és a gyereknek apuka is kell,a nyolcadikos ballagáson az apjának is ott kellene lennie és nem tolószékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!