Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan volt már, hogy nem tetszettél egy csajnak, de annyit ostromoltad, hogy beadta a derekát és sikerült összejönni vele?

Figyelt kérdés
2023. márc. 15. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10, írta a kérdező, hogy ez nem történt meg? :D

Az ilyen nőgyűlölő incelek, mint ti, a nemet is igennek veszitek.

2023. márc. 15. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
*ahogy
2023. márc. 15. 19:58
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

13 . Ha azért ezt ne hidd el.

Mások értékelése alapján 48%-ban hasznos válaszokat adsz.

55%-ban hasznosan értékelsz válaszokat.

2023. márc. 15. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
15 ez beteg, ki ellenőrzi így le a másikat :D
2023. márc. 15. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
16. Magamat ! Xd
2023. márc. 15. 21:29
 16/20 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sajat_toplista

Azt hiszem sokat elmond ez rólad, incelke.

2023. márc. 15. 22:00
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
16. Akkor meg se vagyok full 0%-os .
2023. márc. 15. 23:14
 18/20 anonim ***** válasza:

Kiscsillag, a válaszod melletti piros körről beszélek, benne egy nullával, amit lényegében mindig így látok:)

Ne legyél értetlen, köszönöm.

2023. márc. 16. 00:05
 19/20 anonim ***** válasza:
75%

Az én életemben két ilyen is volt, bár itt úgyse fogják elhinni, sokak szerint ilyen nem létezik. Pedig igen. Aztán hogy ritka-e, arról fogalmam sincs.

Ráadásul két meglepően extraordinary esetről van szó. A két történetben közös, hogy mindkét lány hasonló személyiségjegyeket hordozott: főleg abban, hogy nagyon erős kisugárzásuk volt, pörgős csajok voltak, csak úgy vonzották a pasikat, mint a mágnes. Nem csak a külsejük miatt, ami szintén feltűnő volt, de valami hihetetlenül erős szexuális kisugárzást és életerőt árasztottak magukból. Feltöltődtél energiával a közelükben. Ha esetleg hiszel a horoszkópban, és fontos infó: Skorpió jegyű volt mindkettő (mint én is). Az is közös a két történetben, hogy mindkét lány pontosan 2 hónap után adta be derekát.

Az egyik ilyen történet 2012-2013-ban történt (18-19 éves koromban), amikor kezdtem az egyetemet. A gólyatáborban volt egy nagyon népszerű, közvetlen, életvidám, mosolygós csaj, aki körül legalább 15 pasi legyeskedett. Nekem is eszeveszettül megtetszett, szinte függővé váltam tőle, annyira megfogott. Két hónapig ostromoltam, sokat is szenvedtem ez idő alatt, míg végül beadta a derekát. A szüzességem is vele veszítettem el, 1,5 évig voltunk együtt, bár a kapcsolat már nem volt a legjobb vele, egyrészt mert túlságosan szexcentrikus kapcsolat volt, másrészt a csaj kb. pont az ellentettjére változott, miután összejöttünk.

A második eset 2019-ben történt, pont egy 3,5 éves kapcsolat után 3 hónappal. Pont ugyanannyira belézúgtam, mint a másik csajsziba, ugyanaz az erős kisugárzású, feltűnően dögös forma volt, mint az előző. Vele végül nem lett kapcsolat, mert az ex még túlságosan a képben volt (legalábbis szerinte), és hónapokon keresztül, minden áldott nap hallgathattam az exem nevét, meg hogy "hárman vagyunk a kapcsolatban" (idéztem). Hiába volt már akkor az exemnek új barátja, akivel házasságot és gyereket is tervezett (amik össze is jöttek neki később), nem akadt le a témáról az istennek se. Úgyhogy rengeteg dráma és sírásrívás után végül különváltak útjaink.

Ennek a két hölgynek a története szolgált nekem tanulságul a későbbiekben, hogy a fellágolás nem egyenlő a szerelemmel. Ugyanis később mindkét lányból kiszerettem (mindkét esetben pontosan 3 hónap alatt), még ha a viszony jóval tovább is tartott. Mai fejemmel már nem hiszem, hogy fel tudnék ennyire lángolni, mert hamar leesne már, hogy nem valódi szerelem, hanem csak pár hónapos lángolás, és mindezt a szexuális kisugárzás teszi. A mostani barátnőm ezen lányok ellentettje: visszafogott, higgadt, gondoskodó, nem ken magára kilónyi sminket, természetesen szép, nem feltűnősködő.

29F

2023. márc. 16. 00:21
 20/20 anonim ***** válasza:
75%

Egy fontos szempontot kihagytam a két történetből: mindkét lány olyan típus volt, akiknek sok időre volt szükségük, mire beleszeretnek valakibe. Ez egy külön női típus.

Vélhetően ezért fogadták az "ostromot" annak ellenére, hogy hetekig tényleg keményen elutasítottak, aztán szép lassan egyre nyitottabbak lettek.

2023. márc. 16. 00:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!