Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gáz ha körülöttem mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha körülöttem mindenki házas nekem meg barátom sincs?

Figyelt kérdés
Kicsit félek attól,hogy örökre egyedül maradok. Viszont annyira nem is akarok magam mellé senkit sem csak azért,hogy végre ne szekáljanak. Szeretek egyedül lakni. Az az igazság jó ideje nem is voltam randizni, nem udvarol senki sem. Nincs körülöttem olyan aki tetszene, vagy én tetszenék neki, már kb. mindenki házas. Faluban élek, munkahelyemen is idősebb nők vannak. Sehol sem tudok ismerkedni. Bulizni nem járok,ahhoz már nem vagyok fiatal. Egyetemen nők vannak. Fent vagyok társkeresőn, de semmi komoly. Vagy a fétises butaságokat írogatnak, vagy csak bejelölnek, de nem írnak. Ha én írok egyszer csak megszakad vagy vissza se írnak. Nem tudok ismerkedni. Szóval valószínű örökre egyedül maradok, kicsit azért sokkoló,hogy nem lesz családom, se gyerekem. Néha hiányzik,hogy tetszek valakinek, hogy nőnek kezeljenek. Kétségbe vagyok esve kicsit.
2023. márc. 14. 23:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nem érzem azt, hogy gáz lennék emiatt. Ha szerinted te az vagy, akkor változtass a helyzeteden.
2023. márc. 14. 23:25
 2/16 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem magadnak akarsz megfelelni? Miért másoknak?

Lehetséges azért érzed magad rosszul, mert mások véleményére túl sokat adsz.

2023. márc. 14. 23:27
 3/16 A kérdező kommentje:

Igaz amúgy. De állandóan ezt kérdezik miért nincs senkim ? Mikor házasodom?

Egy olyan helyen élek, ami maradi és úgy ítélik meg az embert,hogy sikerült e elvetetni magát valakivel. Ki a férje ....

2023. márc. 14. 23:31
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezen felesleges aggódni.

Ismerkedni meg nem így ilyen felfogással kell, hogy görcsösen akarsz egy kapcsolatot.

Ha megszakad megszakad. Sokan két mondatot nem képesek leírni, gondolj bele nekik milyen szar lehet 😂😂😂😂

Sokan házasodnak és válnak is el, vagy élnek egy szar házasságban szóval ez nem épp egy jó mérce :D

2023. márc. 14. 23:37
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valahogy menekülj a közegből, és élj úgy ahogy neked jólesik.. gyomorgörcs nélkül.
2023. márc. 14. 23:38
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgyse akarok gyereket, úgyhogy nekem annyira nem fontos a házasság, még barátnőm sincs. barátaim sincsenek, mégse siránkozok.

Megyek tovább, és kész.

2023. márc. 15. 00:28
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Amíg egyedül van valaki, addig azt hallja hogy miért nincs párja. Én is egyfolytában megkapom! Nem kell fel venni!

Ha van/lenne párod akkor meg azt hogy milyen jó lenne egyedül, mert sokkal szabadabb vagy,nyugodtabb!

Nem lehet megfelelni mindenkinek!

Érezd jól magad akár egyedül,akár párkapcsolatban! Ne mások miatt akarj párkapcsolatot, hanem mert neked jó úgy és szerelmes vagy!

Van egy vicc ami kicsit ide vág:

"Régen nem szerettem esküvőkre járni, mert az öreg nénikék mindig odajöttek hozzám, nevetgéltek és oldalba bökdösve mondogatták nekem: "Hi-hi, te leszel a következő!" De abbahagyták miután én mondogattam nekik ugyanezt, a temetéseken."

2023. márc. 15. 00:47
 8/16 anonim ***** válasza:
52%
😂😂😂
2023. márc. 15. 04:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Toltsd le a tindert es pikk pakk talasz tarsat
2023. márc. 15. 04:24
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésre válaszolva: nem gáz, nem számít mások mit gondolnak. A többire reagálva: szeretnél családot, gyereket. Megértelek, en is szeretnék, de nem mindenkivel és nem mindenáron. Engem a nejem 1 éve hagyott el, épp családalapítás előtt, 9 év után. Az egyetlen megoldás, ha nem akar az ember egyedül maradni akkor tesz érte. Ha nem járaz bulizni az nem baj, de balamit muszáj. Sportolni, vagy előadásokra, kiállításokra, esetleg barátnőiddel normálisabb helyekre. Ne törődj bele, csak motiváld magad! Sok pasi keres ilyen nőt, csak meg kell találni :)
2023. márc. 15. 04:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!