Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mi a legnagyobb baj férfiakkal?

Figyelt kérdés

Kizárólag, olyan nők válaszát várom, akik küzdenek tàrskereséssel vagy csalódtak pasikban.

1: nagykepűek,

2: kishitűek

3: fruszràltak

4: komolytalanok

5: bunkók, udvariatlanok

6: túl nagy elvàràsok, csak szép nő kell nekik.

7: túl hiúak

8: elhanyagoltak külsejükre, környezetükre

9: csorók, motivàlatlanok

10: csak szex, szórakozás érdekli őket

Persze lehet más is de pár negatívum eszembe jutott.

2023. márc. 14. 01:27
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
81%
30: azokra a válaszokat kérdés nélkül is megkapjuk napi szinten tízesével...
2023. márc. 14. 14:07
 32/56 anonim ***** válasza:
89%

30. Általában minden kérdés alatt ott vannak, hogy a nők így meg úgy.. :)

Nyilván, amelyik férfi csak panaszkodik rájuk, az maga miatt nem választott jól. Ettől nem minden nő hülye vagy rossz! :)

2023. márc. 14. 14:09
 33/56 anonim ***** válasza:
7%
#31/#32 Ahogy a férfiak is minden nap megkapják... :D Persze gondolom erősen megy a szelektív olvasás egyeseknek... :)) De azért valljuk be, itt jellemzően minden nap minden férfit ki akar dobatni mindenki az aktuális kérdést feltevő nőjével. :D
2023. márc. 14. 14:35
 34/56 anonim ***** válasza:
78%

33. Ez azért nem így van.

Hidd el, a férfiak a teremtés koronája, van bőven tisztelet feléjük. Főleg itt, a legtöbben össze is fognak egymásért. Akkor is, ha a kérdés erkölcstelen. :)

2023. márc. 14. 14:37
 35/56 anonim ***** válasza:
96%
Igen, az is probléma hogy az erkölcstelenségben támasztják igazán egymásnak a hátukat. Aztán csodálkoznak senki nem tartja őket semmire, meg életükben nem lesz egy normális nőjük. :)
2023. márc. 14. 14:44
 36/56 anonim ***** válasza:
96%
35. Prostis kérdések alatt is. Engem nem zavar, nekem normális párom van, ők sínylik meg ezt. :)
2023. márc. 14. 14:59
 37/56 anonim ***** válasza:
12%
ezek alap emberi tulajdonságok.. nőkre legalább annyira igazak mint a férfiakra szerintem.
2023. márc. 14. 15:00
 38/56 anonim ***** válasza:
0%
#35. És ki is lenne a normális? Hadd találjam ki, te.
2023. márc. 14. 15:12
 39/56 anonim ***** válasza:
95%

38. Miért? Nem lehetek normális nő amiért csak a páromat szeretem és sosem csalnám meg? :)

Szeretek vele lenni, szeretem őt és szeretek vele szexelni is. Én is ugyanúgy igénylem és kívánom mint ő.

Vagy miért ne lennék szerinted normális?:)

2023. márc. 14. 18:52
 40/56 anonim ***** válasza:
0%
Tetszik ez a kettős mércés folyamatos lepontozás a femináci osztagtól, amikor rávilágítok a valóságra... :D De minél jobban csinálják, annál jobban vágják maguk alatt a fát hosszú távon. Szóval csak hajrá. :D
2023. márc. 14. 19:40
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!