Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor játszmázni kell, ha barátnőt akarsz?
Figyelt kérdés
Tehát a rossz dolgokat nem szabad elmondani, titkolni kell, sőt ha felmérül kérdésként akkor mást kell mondani, hazudni kell, mert különben sosem lesz barátnőd?
pl. megcsaltam az exem, vagy még szűz vagyok, vagy lusta vagyok stb.
#9, #10 Csak hiszitek, hogy észreveszitek. Valószínűleg ti is voltatok már szűzzel, csak nem tudtok róla.
2023. márc. 13. 08:23
12/21 anonim válasza:
Én becsülöm azt, aki őszintén bevallja a bűneit, de attól még nem érzem kötelességemnek összejönni vele. A megcsalás nálam megbocsáthatatlan tett, semmilyen indokot nem tartok megfelelőnek. És nem is hiszek a "megváltoztam" c. szokásos magyarázkodásnak. Ez jellem hiba, nem kopik ki az emberből véglegesen. És a probléma megoldó képességét is hűen tükrözi, ha pl. vmi hiány miatt csalt. De a csalások többsége egyébként sem emiatt történik, hanem egy test nem elég, unalmas. Az ilyen ne akarjon velem együtt lenni. Nem fogok asszisztálni a félrekúrásaihoz. És hozzám ne jöjjön haza más pinákból.
2023. márc. 13. 08:32
13/21 anonim válasza:
Ha olyan társat keresel, aki elfogad, annak az is része, hogy nem mindenkinek jön be az, aki vagy, amit tettél. Normális ember azt akarja, hogy olyan párt találjon, aki elfogadja. Mert amiben nem vagy őszinte, az nem kapcsolat, az előadás.
2023. márc. 13. 09:19
14/21 anonim válasza:
Ha konkrétan rákérdeznek valamire, akkor nem kell hazudni, de ha nem kerül szóba, nem muszáj elmondanod, amit nem szeretnél. Az úgyis feltűnő, ha zavarba hoz egy kérdés és nem tudsz rá nyugodtan válaszolni, csak még kíváncsibbá teszi a másikat. Megcsalást semmiképpen nem mondanám el, az elég red flag a legtöbb nőnél, a szüzességet sem, inkább azt mondanám, hogy már régebb óta nem szexeltem, nincs sok tapasztalatom, de megpróbálok rádhangolódni, haladjunk kicsit lassabban. A lustaság meg legtöbb esetben motivációs probléma, ha talál az ember olyasmit, ami érdekli, akkor nem nehéz rajta változtatni.
2023. márc. 13. 13:06
15/21 anonim válasza:
Ha megtudnám hogy hazudik és játszmázik egyből otthagynám.
2023. márc. 14. 23:00
16/21 anonim válasza:
11
De észre lehet venni, tapasztalat. Ennyit meg csak képes elmondi, ha nem akkor viszlát.
2023. márc. 14. 23:01
17/21 anonim válasza:
#16 Ha elmondja, akkor biztosan viszlát. Ha nem mondja el, és nem veszed észre (mert megvan rá az esély, hiába hiszed magad felsőbbrendű nőként mindentudónak), akkor viszont nem.
2023. márc. 15. 08:19
18/21 anonim válasza:
Majd akkor térjünk erre vissza ha voltál tapasztalt és szűz férfivel is. Addig pedig az elnéleteidet a gyakorlati tapasztalat elnyomja. Egyértelmű a technikából, az időből, az előjátékból, a magabiztosságból.
Ez nem olyan dolog amiben fer hazudozni. Nagyon gáz ha ezt valaki nem meri felvállalni, mimdenkinek úgy a legjobb. Ha úgy döntök, hogy oké elfogadom és újra végigjátszom amit már megtettem 2 szűz exemmel, segítek neki, rávezetem mindenre akkor nem hajtom el. De ha úgy hogy nincs kedvem újra végigjátszani akkor úgy. Viszont adja már meg a lehetőséget eldönteni... ne hazudozzon mert akkor fixre mehet. Hazugságra nem építünk. Lesz ol,an aki elfogadja hazugságok nélkül.
2023. márc. 15. 08:30
19/21 anonim válasza:
#18 Semmilyen férfivel nem voltam és nem is tervezek lenni, nőkkel viszont van annyi tapasztalatom, hogy ki merem jelenteni: a szüzesség kizáró ok, a hazugságot viszont még igénylitek is néha.
2023. márc. 15. 08:51
20/21 anonim válasza:
17
Én tapasztalatból beszélek. Ha hazudik vagy titkolózik ott van vége a kapcsolatnak. Haa nnyit sem képes elmondani milyen kapcsolatot szeretne?
Én azzal a pasival 2 évet voltam együtt.
"mert megvan rá az esély, hiába hiszed magad felsőbbrendű nőként mindentudónak"
Nagyon kicsi esély van erre, mert hatalmas a nyomás, "hiába hiszed magad felsőbbrendű ferfikén mindentudónak."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!