Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hol szokott ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mi válik be nektek?
2023. márc. 12. 17:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
88%

Net - Badoo.

Bár hogy beválik, azt nem igazán állítanám. Összejönnek randik, történnek dolgok, ami persze jobb, mint a semmi. Csak nincs vonzalom/kémia, nem fognak meg, sokszor az alap emberi összhang is hiányzik.

De nekem más lehetőségem nincs, egyedül pedig már rengeteget voltam, úgyhogy "muszáj"...

N

2023. márc. 12. 17:16
 2/27 anonim ***** válasza:
56%
Dóri, te vagy az?
2023. márc. 12. 17:47
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Itt szoktam, de a netes kapcsolattartáson kívűl valódi találkozás még nem jött össze. (F)
2023. márc. 12. 18:32
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Sehol
2023. márc. 12. 19:57
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Tinderen próbálkozom

Randik voltak már,volt rövidebb kapcsolatom is,de kezdem feladni

34/N

2023. márc. 12. 23:56
 6/27 anonim ***** válasza:
66%
Leginkább sehol és semmi sem vált be és szerintem nem is fog.
2023. márc. 13. 09:16
 7/27 anonim ***** válasza:
85%
A korosztályom 70-80%-a nagyvárosban/külföldön tanul v dolgozik, a többi foglalt, így marad a netes társkeresés. 25/F kisvárosi
2023. márc. 13. 12:01
 8/27 anonim ***** válasza:
90%

Baráti társaság mostanra kilőve, gyerek van vagy házasok vagy a java elköltözött messzebbre...

15-20.000 fős városban lakok, nagyon kevés korombelit látok , és a java foglalt, vagy esetleg elvált, vagy csak egyedülálló gyerekkel...

próbálkoztam évekig neten de nem jött össze, meg amúgy is ahogy elnézem kevés az esélyem a neten, túl nagy a szűrés.

Szóval fent vagyok társkeresőn de havonta max 1x nézek be

2023. márc. 14. 15:09
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

A valóságban igyekszem csoportos edzésekre és kulturális eseményekre járni. Fiatalokat alig látok, pláne szinglit, aki nyitott az ismerkedésre.

A terv, hogy elmegyek mindenhová/kipróbálok mindent, ami egy kicsit is érdekel, és akkor nyugodt szívvel adhatom fel az egészet, mondván, hogy minden tőlem telhetőt megtettem.(persze a neten is igyekeztem)

2023. márc. 14. 22:53
 10/27 anonim ***** válasza:
96%
Én csak neten ismerkedtem, amíg a pàrommal össze nem jöttünk ( őt is így ismertem meg), de az már régebben volt. Azóta össze is hàzasodtunk. Ma is így ismerkednék ha kellene. Kênyelmes, és jól ki lehet szűrni vele azt akivel nagyon alap dolgokban sem passzolunk. Ezzel sok felesleges kört, időt, kínos pillanatot meg lehet spórolni.
2023. márc. 14. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!