Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pszichológus, szexuálpszichológus tud abban segíteni hogy lejjebb adjam az igényeket?
Nem tud az segíteni semmiben
Én is jártam (kifejezetten) szexuál-pszihológushoz
Segített éppen feldolgozni az akkori csalódásomat, de alapvetően semmin nem tud változtatni egyik sem. Nincs meg az eszközük hozzá
Linkelj egy példát, hogy neked mi a minimum szint!
Mert ha ez, akkor ott a lottó 5-ös sem segít. [link]
9
Vonzó férfiaknak sem akarnak ingyenkrválkodni?
Honnan tudod milyen a személyisége?
Nem értem, hogy miért van lepontozva a 11-es, szerintem tök jó dolgokat mond.
Én abban tökéletesen egyetértek a válaszolókkal, hogy a csúnya emberek vádaskodása a szépek felé, amiért nem veszik észre őket, egyszerűen ostoba és visszás. Egyáltalán nem gondolom, hogy akármelyik embernek kötelessége alább adni az igényeiből azért, hogy egy másiknak ezzel kedvezzen.
Ettől függetlenül igaz, hogy egy bizonyos szint alatt egyszerűen kizárólag olyan emberek jöhetnek szóba, akikhez szinte képtelenség vonzódni. Ez nem a szép vagy az átlagos emberek hibája, és nem tartom jogosnak a hisztit, de sajnos sokak számára úgy áll a dolog, hogy a nagyon csúnya emberekhez nehéz vonzódni. MÉG AKKOR IS, ha a szóban forgó személy is csúnya.
"Nem értem, hogy miért van lepontozva a 11-es, szerintem tök jó dolgokat mond."
Nem érted?
Hát pedig egyértelmű
A femináciknak nem tetszett mert a valóságról szól és nem az ő baromságaik mentén íródott, ezért szépen lepontozzák. Ritka nagy szorgalommal pontoznak mind
18 Te sem ápolsz valami szoros kapcsolatot a valósággal.
17-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!