Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 175 centis férfiként van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

175 centis férfiként van esélyem arra, hogy barátnőt találjak?

Figyelt kérdés

Nagyon alacsony vagyok, ezért még nem is mertem lányoknál próbálkozni, így 23 éves létemre még szűz vagyok.

Tegyek le arról, hogy valaha is lesz barátnőm, feleségem, gyerekem és járjak prostikhoz?

Vagy merjek próbálkozni ilyen törpeként?

2023. márc. 12. 13:14
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
76%

Ne legyetek már hülyék, nem veszitek észre hogy provokatív a kérdés?

Az első válaszoló elmondta a lényeget, a többi nem is számít.

2023. márc. 12. 18:11
 22/26 anonim ***** válasza:
95%
Apám és anyám fénykorukban minketten pontosan 175 cm magasak voltak (és ráadásul egyidősek), de mivel már elmúltak 60 évesek, és a sz.r életmódjuknak köszönhetően mindenféle eü problémájuk lett, most kb olyan 171-173 cm lehet a magasságuk. Született 2 gyerekük is anno, én vagyok az egyik. Annyit akartam ebből kihozni, hogy hagyd abba a siránkozást és állj neki csajozni. A 175 cm-eddel se alacsony, se magas nem vagy, hanem pont az ÁTLAG. Azaz teljesen normális a magasságod. Nem emiatt kosaraznak ki, az biztos. Ha egyáltalán ki vagy kosarazva... Sztem csak szimplán egy igazi nyúlbéla lehetsz, aki kifogásokat keres ahelyett, hogy igazán beleállna egy-egy helyzetbe. Csak úgy a rend kedvéért mondom, hogy nem minden nő akar ám 8-as létrákkal járni, ha érted a célzást. :P
2023. márc. 12. 20:29
 23/26 anonim ***** válasza:
27%
23 évesen hogy lehetsz ilyen alacsony? A legtöbb mai fiatal srác magas! Nekem sokkal rosszabb a helyzet! Én már 33 éves vagyok. 180 cm de sokszor törpe vagyok a buszon a mai 16 éves fiúk mellett. Az én időmben jó volt a 180 cm magasság de azóta evolúció nem állt meg és a gyerekek magasabbak és vékonyabbak mint ami nálunk volt.
2023. márc. 12. 20:59
 24/26 anonim ***** válasza:
83%

Ez komoly kérdés? 178 vagyok, a nő ismerőseim 90%-ánál így is jelentősen magasabb vagyok. 175 centisként nem hiszem, hogy bármivel is rosszabb helyzetben lennél, az átlag női magasságnál sokkal magasabb vagy.

Még ha úgy írnád ki a kérdést, hogy mit tudom én, 160 centi vagy, akkor megérteném a problémát, bár több nagy nőcsábász, kifejezetten alacsony ismerősöm vagy barátom van. Egyszer az egyik egy nála két fejjel magasabb, kifejzetten magas nővel volt együtt, kicsit abszurd volt, de senkit sem zavart.

2023. márc. 12. 21:41
 25/26 anonim ***** válasza:
92%

"Értem, tehát szerinted sem érdemes ilyen törpeként próbálkoznom."

A törpe agyad miatt nem érdemes próbálkoznod... Párom is 175, én meg 173 centi vagyok.

2023. márc. 13. 14:14
 26/26 anonim ***** válasza:
91%
Még a konkrétan törpenövésű férfiaknak is lehet párja. Én is ismerek egyet, 124 cm és felesége van.
2023. márc. 15. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!