Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 centis férfiként van esélyem arra, hogy barátnőt találjak?
Nagyon alacsony vagyok, ezért még nem is mertem lányoknál próbálkozni, így 23 éves létemre még szűz vagyok.
Tegyek le arról, hogy valaha is lesz barátnőm, feleségem, gyerekem és járjak prostikhoz?
Vagy merjek próbálkozni ilyen törpeként?
Ne legyetek már hülyék, nem veszitek észre hogy provokatív a kérdés?
Az első válaszoló elmondta a lényeget, a többi nem is számít.
Ez komoly kérdés? 178 vagyok, a nő ismerőseim 90%-ánál így is jelentősen magasabb vagyok. 175 centisként nem hiszem, hogy bármivel is rosszabb helyzetben lennél, az átlag női magasságnál sokkal magasabb vagy.
Még ha úgy írnád ki a kérdést, hogy mit tudom én, 160 centi vagy, akkor megérteném a problémát, bár több nagy nőcsábász, kifejezetten alacsony ismerősöm vagy barátom van. Egyszer az egyik egy nála két fejjel magasabb, kifejzetten magas nővel volt együtt, kicsit abszurd volt, de senkit sem zavart.
"Értem, tehát szerinted sem érdemes ilyen törpeként próbálkoznom."
A törpe agyad miatt nem érdemes próbálkoznod... Párom is 175, én meg 173 centi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!