Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
175 centis férfiként van esélyem arra, hogy barátnőt találjak?
Nagyon alacsony vagyok, ezért még nem is mertem lányoknál próbálkozni, így 23 éves létemre még szűz vagyok.
Tegyek le arról, hogy valaha is lesz barátnőm, feleségem, gyerekem és járjak prostikhoz?
Vagy merjek próbálkozni ilyen törpeként?
"Ennyi ésszel ne is szaporodj, légy szíves. Így van ez jól."
Értem, tehát szerinted sem érdemes ilyen törpeként próbálkoznom.
Hát én cipőben ennyi vagyok kb. Most ami hirtelen eszembe jut h a munkahelyemen az egyik kollégám sztem alacsonyabb ennél (nem sokszor álltam olyan közel mellette), és neki van barátnője meg az volt a sztori róla h sok nőügye volt. A másik h kb két napja a falmaszoteremben mászott egy srác a barátnőjével, kb ilyen magas volt ő is, a barátnője talán kicsit több is és szép is volt.
Nem akarok helyetted állást foglalni csak mostanában tapasztalt példákat akartam hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!