Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém elhízott férfiként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém elhízott férfiként lehet csinos barátnőm ezek szerint?

Figyelt kérdés
Múltkor láttam egy párt a nő vagy 130 - 140 kiló lehetett a férfi meg egy sportos helyes pasi volt
2023. márc. 5. 14:25
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
48%

Bármid lehet.

Kb mintha azt kérdeznéd, hogy lehet-e ötösöd a lottón úgy, ha vettél egy szelvényt.

2023. márc. 5. 14:26
 2/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha nem vagy mellé jóképű, akkor felesleges ezen agyalnod, törődj bele hogy nem lesz!

A férfiaknál szokott ilyen fétis lenni, nőknél aligha!

2023. márc. 5. 14:31
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Nem. Fordítva ez nem működik haver. Férfitöbblet van, csak a nők tudnak - ezáltal - a saját szintjüknél jobb partnert találni.

Férfiként semmilyen nőnél nincsen esélyed dagadtként.

2023. márc. 5. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Törődj bele hogy szűzen fogsz megdögleni vagy fogyjál le. A nők azért kelendőek 140 kilósan is mert rajtuk van pina. Mivel te ilyet nem tudsz felmutatni ezért hatalmas hátrányból indulsz ha szexpartnert vagy ne adj isten társat keresel. A játékszabályokkal nem árt tisztába lenni, ez a minimum hogy legyen esélyed a győzelemre.
2023. márc. 5. 15:13
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem volt, akkor továbbra sem lesz.

De gondolom nem volt még barátnőd, és pont emiatt írod ki ezt a kérdést.

Ex elhízottként mondom, hogy 2 választásod van:

1. Lefogysz és pakolsz magadra egy kis izomtömeget, így vonzóbb leszel a nők szemében. Emiatt több esélyed lesz hogy szép barátnőid legyenek.

2. Maradj elhízott és imádkozz hogy majd egy átlagon aluli nő megsajnál, és elfogadja hogy a papucsa legyél.

2023. márc. 5. 15:40
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Dagadt férfiként inkább szerencsejátékoz. Ott több esélyed van nyerni.
2023. márc. 5. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem ezek a kérdések már csak azért sem tetszenek, mert miért a másik ember körül kell forogni az életednek?

Te elégedett vagy a mostani külsőddel? Nincsenek egészségügyi problémáid? Nem gondolod, hogy a jövőben lesznek?

Én először emiatt aggódnék. Magad miatt kell lefogyni, nem a másik ember miatt.

Ha elégedett leszel magaddal, akkor pozitív lesz a kisugárzásod, és a nők is vonzóbbnak fognak találni.

2023. márc. 5. 16:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha te igénytelen vagy ,miért várod el ,hogy egy nő adjon magára?!!?? Bezzeg ,ha fordítva lenne...
2023. márc. 5. 17:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, én ismerek olyan párt, ahol a pasi a gusztustalan dagadék.
2023. márc. 5. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért az a felállás is ritkaság... esélyed van, de azért baromi nagy mázli kell ahhoz, hogy megtaláld azt a feeder fétises csajt, akinek ráadásul pont te jössz be az extrém elhízott férfiak közül.
2023. márc. 6. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!