Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 felett már ennyire pörgős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett már ennyire pörgős a társkeresés?

Figyelt kérdés

Egész 20-as éveimben párkapcsolatban voltam szóval teljesen zöldfülű vagyok de ami példákat hallok:

-Tinder pár üzenet váltás után (max 1-2 nap) egy randi lebeszélés

-Első randi: 1 órás kávézás a plázában hétköznap délelőtt, amihez mindkét fél kiugrik kis időre a Home Officeból.

-Második randi: csók, ölelgetés, kézenfogva sétálás

-Harmadik-ötödik randi: sex

-2-3 hónap után összeköltözés.

Megértem hogy 30 fölött már nincs olyan sok idő de kiváncsi vagyok hogy ez tényleg mindenkinél ennyire így megy már.

2023. márc. 11. 17:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, kb ilyen.
Nem. (Lent esetleg kifejtem.)
25 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, így megy. Mi negyvenesek, pedig már úgy szexelünk, hogy nem is találkozunk. :-)
2023. márc. 11. 17:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Honnan szedted ezt a hülyeséget kérdező? Ha most lettél egyedülálló, akkor készülj fel hogy még egy darabig az is maradsz.. :D
2023. márc. 11. 18:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Első randim 9 nap utan volt (tarskeresos)

Második randin szex (2 héttel első randi után)

3 hónap múlva összeköltöztünk. 48 voltunk. Tudtuk mit akarunk és ennyi. Azóta is együtt, 3 éve.

2023. márc. 11. 18:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
25 evesen is igy randiztam, nem kell ehhez 30-nak lenni. Minek chatelgessek hetekig, vagy most mi a baj? :D
2023. márc. 11. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:
69%

Én sosem ismerkedtem neten, csak élőben.

Nálam ez úgy volt, hogy gimi és egyetem alatt tanulnom meg dolgoznom kellett, mert csórók voltunk, és nem is ment a tanulás. Mások akkor menően discoba jártak, meg házibulikba, én meg ültem otthon és magoltam, vagy melóztam, és nem IT-sként, havi 400-ért. Na, nekem olyan 30, de inkább 35 évesen jött meg az ÉLET, de akkor nagyon. Pénz, kocsi, öltöny, drága óra, csajok a gimis lánytól a dögös nagyiig, éttermek, lőtér,...ÉLEK.

2023. márc. 11. 18:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
2. A kérdező nem azt mondta, hogy minden randi így zajlik, csak azt, hogyha szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor igen.
2023. márc. 11. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Érdekes, hogy kétszer szexeltem Tinderről, és mindkettővel kerek 2 hét után feküdtünk le először, úgy, hogy match-től számítva. Ez valakivel az 1. randi volt, valakivel pedig csak a 3-4. Utóbbival közel laktunk egymáshoz, előbbinek pedig még 1 hét karantén is befigyelt a 2 hétben.

De ettől függetlenül nem mondanám magam sikeresnek, sőt.

2023. márc. 11. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Most ezt nem értem honnan veszed.... ha nem így csinálod, akkor neked nem így lesz. Nem mindenki ugyan úgy csinálja a dolgait.
2023. márc. 11. 19:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezeken az appokon keresztül ismerkedve jellemzően igen. Néha úgy vélem, emiatt nincs meg a kémia senkivel, de lehet, hogy tévedek. Pár üzenetváltás után találkozunk, majd hamar eljutunk csókig, aztán szexig, de semmi, kb. annyira tudnak megmozgatni, mintha innék egy pohár vizet...
2023. márc. 11. 19:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
9 Mondjuk en azokkal nem szoktam szexelni, akiket egy pohar vizhez tudnek max hasonlitani, de te tudod. A vonzalom kialakulhat hamar is. A szexxel lehet varni.
2023. márc. 11. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!