Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik még ilyen a mai világban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen a mai világban?

Figyelt kérdés
Létezik meg ilyen a mai vilagban, hogy egy 30as srác ne logjon a telojan naphosszat, ne valaszoljon orakig az uzenetekre, mert mást csinal? Vagy inkabb arrol van szo, hogy valojaban nem erdeklem.
2023. márc. 11. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
30 vagyok, nincs okostelefonom.
2023. márc. 11. 15:05
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Attól, hogy mást csinál azért visszaírhatna, de nem mindegy semmiképp, hogy mennyi üzenettel traktálod napról napra...
2023. márc. 11. 15:08
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok ratelepedni...nem kuldozgetek neki orankent uzeneteket. Megertem, ha terre van szuksege...De nem tudom, hogy masnal is volt-e ilyen esetleg, hogy a kiszemeltje ennyire passziv az online terben...
2023. márc. 11. 15:19
 4/8 anonim ***** válasza:
33%
Szarik rád kiscsillag. Szebb csajokkal írogat.
2023. márc. 11. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
57%
Magamból kiindulva én se lógok folyton a telefonon. Utálom ha valaki 10 percenként írogatna. Mondjuk én nő vagyok, de ha a pasi is ilyen, akkor nagyon meg tudom érteni.
2023. márc. 11. 15:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A párom se lóg sokat telón éskb csak velem irogat soha senkivel, de anno nekem mikor ismerkedtünk azért a legrosstabb esetben is 1-2 órán belül reagált. Mivel akkor még 3 műszakos volt igy más volt a napirend de akkor meg szólt hogy alszik. De mindig irt meg elköszönt
2023. márc. 11. 15:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
30as vagyok, az okostelefont csak a munkám miatt használom aktívat (könnyebb pdfben a gépkönyveket, kapcsolási rajzokat magamnál tartani, emailezni...stb). Nyilván én is használom a közösségi médiát, de van hogy ki van kapcsolva wifi és a mobilnet ha otthon vagyok és igazából azt se nagyon tudom hogy hová raktam le a telefonomat.
2023. márc. 11. 16:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vele van a baj, meg nem is veled. Csak nem passzolnak az igényeitek.
2023. márc. 11. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!